• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi merter bakırköy civarında KINA MEKANI Yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar,

benim de kınam kasım'da olacak. deli gibi yer bakıyorum. bakırköyde heryer çok pahalı. bahçelievlerdeki yerlere bakmayı düşünüyorum bende.

hacı sayid gibi sadece mekan kiralamak istiyorum ben de ama şimdiye kadar hiç yol katedemedim.:61:

merhaba arkadaşlar,

benim de kınam kasım'da olacak. deli gibi yer bakıyorum. bakırköyde heryer çok pahalı. bahçelievlerdeki yerlere bakmayı düşünüyorum bende.

hacı sayid gibi sadece mekan kiralamak istiyorum ben de ama şimdiye kadar hiç yol katedemedim.

( buarada yeni olduğum için iki kere falan gönderiyorum mesajları anlamadan, kusura bakmayın arkadaşlar :) )

benim düğün bu sene eylülde kısmetse.. kınanın kişi başı fiyat olmayan bi yerde olmasını istiyorum.mekanı kiraliim.. mesela güsel bi cafe bulsam istediğimi çağırsam..cafe yaren vardı bahçelievlede orda nası olur acaba..

canım ben de aynı senin istediğin gibi bir yer istiyorum. eylül'deymiş sanırım düğünün. acaba nerde yaptın kınanı merak ettim. öyle bir yer bulabildin mi?:61:

Kızlar benımde aralıkda olacak yaren 100 kişilik salona 750 lira dedi servisi biz yapıyoruz malzemelrı sız getiriyorsunuz dedi bayan dj varmış bide

Kızlar benımde aralıkda olacak yaren 100 kişilik salona 750 lira dedi servisi biz yapıyoruz malzemelrı sız getiriyorsunuz dedi bayan dj varmış bide

canım yarenın ust kattaki salonunu mu veriyorlar 100 kişi olarak..off benimde haziranda kınam var ama şimdiden ayarlayıp aradan cıkarmak istiyorum strese girmemek için..

Back