• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi merter bakırköy civarında KINA MEKANI Yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
45
0
46
İstanbul
Eylülde kınam olacak yaz sonu ama hava güzel olurda açıkta bi yerde yaparım diye düşünüyorum..aslında hayal ettiğim çay bahçesi cafe gibi açıklık ağaçlık hoş bi mekan.. tabi bunları bulabilir miyim bilmiorum..Bunun dışındaki tüm önerilere açığım
Merter bköy civarında kına yapılabilecek nersi olabilir???:82:

Bakırköy'de İncirli'de mado var orda yapmış bazı arkadşlar kınayı burdan gördüm ben de. Bir de gönül davet var Bakırköy'de istersen orası da olabilir.

fiyat olarak nası acaba?? Madoyu duymuştum bende tşkler cnm..
Başka fikri olaaaann:64:

30 muuuuuu :19: çok pahalıı nişanımı yaptım 35 tl ye hem yemekli hem içkili bakırköyde.. yemekli bişey düşünmüyorum kınada zaten hiç öyle olanı görmedim ben.. daha uygun neresi vardır acaba.. açık havada bi çay bahçesi gibi açıklık bi alan olsun istiorum çok şeymi istiorum:84:

30 muuuuuu :19: çok pahalıı nişanımı yaptım 35 tl ye hem yemekli hem içkili bakırköyde.. yemekli bişey düşünmüyorum kınada zaten hiç öyle olanı görmedim ben.. daha uygun neresi vardır acaba.. açık havada bi çay bahçesi gibi açıklık bi alan olsun istiorum çok şeymi istiorum:84:

CANIM bende o tarz bi yer dusundum ama malesef bulamadım..eğer bulursan haberim olsun.senın düğün ne zaman?

benim düğün bu sene eylülde kısmetse.. kınanın kişi başı fiyat olmayan bi yerde olmasını istiyorum.mekanı kiraliim.. mesela güsel bi cafe bulsam istediğimi çağırsam..cafe yaren vardı bahçelievlede orda nası olur acaba..

benim düğün bu sene eylülde kısmetse.. kınanın kişi başı fiyat olmayan bi yerde olmasını istiyorum.mekanı kiraliim.. mesela güsel bi cafe bulsam istediğimi çağırsam..cafe yaren vardı bahçelievlede orda nası olur acaba..

forumda bir kaç arkadaş önermişti orasını canım.güzelmiş.git bi bak istersen

Ben cafe Yarenle görüştüm...h.içi 1.750 sadece mekan, pasta müzık video fln ısterseniz 3000 lira, h.sonu da boş mekan verilmiyor, o da 3000.. bana fazla geldi şahsen... acil bi yer bulmam lazım benim de.kişi başı fiyatı olmayan..herşeyi kendim ayarlayabileceğim bi yer..offf

kızlar hazendarda fiesta garden var Maedicana hastanesi karşısında. Mekan kına için falan çok uygun. Bende eylülde evleniyorum. Kınamı kesin orada yapacağım. Fiyatıda kına için hafta içi 500-600 civarı. Müzik sistemi falan da gayet güzel. Bir çok kez nişan ve kına için gitmiştim oraya.

yaren çok pahalıymış gerçekten ..yemekli nişan yaptım h.sonu o kadara neredeyse..
haznedardaki yer çok iyi fikir bende kesinlikleee gidip bakıcaaaammm :16:

kızlar..
bakırköy incirli caddesinde madonun hemen yanında hacı sayid var.ben orayı tuttum.. salon 80 kişilik.kişibaşı 10 lira.menümde 2 tatlı kuru pasta 2 tuzlu kuru pasta 2 minik pizza mesrubat snırsız cay ve su var. istersen sadece salonu da tutabilirsiniz demişlerdi. bilgin olsun cnm.

kişi sayısı olan bi yerden çok direk mekan kirası verecğim bi yer olsun istiorum aslında.. bide kınayla ilgili değişik fikirleri olan varmııı :82:

arkadaşlar bende sizin bakmış olduğunuz civarda kına için mekan arıyorum.
bakırköy elif gönül davette fiyatlar nedir bilgisi olan varmı ?

kızlar..
bakırköy incirli caddesinde madonun hemen yanında hacı sayid var.ben orayı tuttum.. salon 80 kişilik.kişibaşı 10 lira.menümde 2 tatlı kuru pasta 2 tuzlu kuru pasta 2 minik pizza mesrubat snırsız cay ve su var. istersen sadece salonu da tutabilirsiniz demişlerdi. bilgin olsun cnm.

peki boş olarak salon nekadar?
müzik falan nasıl olucak daha önce öyle biryerde kna yada nişan org.gitmedim

yaren çok pahalıymış gerçekten ..yemekli nişan yaptım h.sonu o kadara neredeyse..
haznedardaki yer çok iyi fikir bende kesinlikleee gidip bakıcaaaammm :16:

merhaba,
benimde eylülgibi nişanım olacak.o fiyata yemekli yaptım derken nerde yaptın acaba :))
bende yarenle konuşmayı düşünüyorum da..

Nişanımı bakırköyde sahilde ziya türkü evi var görmüşsünüzdür sahilden geçerken,
yine oraya bağlı, yanında bi restaurant kısmı var 100-120 kişi nişan olacaksa tavsiye ederim. Canlı müzikte var.. benim nişan baya güsel olmuştu.:90:

Back