Çocuk Hastalıkları Merter-Bahçelievler-Bakırköy tarafında acil önerebilceğiniz çocuk doktoru!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pakopuko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
16
1
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;

Siteye yeni üye oldum.66 günlük bir kız çocuğuna sahibim.Dün 2.ay aşılarımızı olduk.Bursada ikamet ediyordum,buraya yeni taşındım.Bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Önerebilceğiniz özel hastane yada devlet hastanesinde çocuk doktoru varmı?Hastane tercihim çünkü tahlil falan istenirse hepsi bir yerden olup bitsin istiyorum.

Bakırköy Ethica ve Bahçelievler Medical park bana çok yakın,burda bildiğiniz iyi bir çocuk doktorları varsa söylermisiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

Sitenizden de çok memnun kaldım üye olmadan öncede bi çok konuda bilgi almıştım.

medical parkı tavsiye ederim: emel torun veya erkan can.ikisi de mükemmel..emel hanım daha yoğun..

canım bakırköy capacity karşısında emin mindan var harika bir doktordur ben iki çocuğumu da ona götürüyorum.gece gündüz bir sorun olunca arayabileceğin telefonunu hiç kapatmayan,bebeği en ufak hastalıkta antibiyotiğe boğmayan bir doktordur,gerçi çok hastası var biraz sıra oluyor ama değer içim rahat en azından :)

Saolun arkadaşlar;

Nonis peki bu doktorun hastane ile anlaşması varmı?Bende dediğin doktor gibi birini arıyorum açıkcası,gece gündüz sorunsuz ulaşabileyim.Ama hastane ile de anlaşması olsun istiyorum doktorun çünkü tahlildi,gece rahatsızlandı acil müdahale için hastane olayı gerekti o noktada başka bir hastanede işlerim görülsün istemiyorum.Doktorun bağlantısı olan hastanede olsun herşey.Birde Ethicada Mehmet Çelik için iyi dediler.Bunla ilgili beni bilgilendircek biri varmı?

Bizim doktorumuz Mehmet Çelik, ben beğeniyorum. Aşıları kendi yapıyor. ılgili, sorulara açık. Telefonla filan da rahat soru sorabiliyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyoruz, ben bir sorun çıkmazsa kendisine bebeğimi götürmeye devam edeceğim. SGK 55 TL alıyorlar.

Bizde yarın için randevu aldık Mehmet beyden,umarım bende sizin gibi memnun kalırım.Dr a sorucaklarımı aklıma gelenleri not ettim ama daha neler sorabilirim o konuda bana yardımcı olabilcek kimse varmı?

Bu arada tşk ederim pretty_angel.

merhaba,

ben bakırköyde oturuyorum,

Bebeğimin ilk dr. undan memnun kalmadım, şu an Dr. Osman Pinçenin bakırköydeki muaye.sine görürüyorum. Çok memnunum, çok ilgili ve tecrübeli bir dr. . tavsiye ederim.

jfk ya goturyorum bebegımı, doktorumuzun erhan bey ve cok memnunum, tavsıye ederım..

ben ilk çocuğumda bahçelievlerde dr sedat akı ya götürmüştüm çok ilgili bir doktor çok memnundum şimdi anadolu yakasında oturuyorum onun gibi iyi dr bulamadım sedat beyi tavsiye ederim

kızlar ben mehmet çelik i kesinlikle tavsiye etmiyorum ... evet güleryüzlü her daim ulaşabiliyorsunuz ama benim oğlumun hastalıkları konusunda çok başarısız oldu.çocuğun kulağı ağrıyo diye götürdüm üstelik de bir hafta önce kontroldeydik bişey yok demişti ... kulağı ağrıyo diye bir hafta sonra götürdüğümde evhamdır vs dedi bişey yok dedi sonra da ısrarımla kkb ye yönlendirdi dış kulak iltihabı çıktı... çocuk 2 gündür ishal diye aradım bişey olmaz geçer dedi ve geçmedi ben de yeni bi dr arıyorum geçici olarak bi dr a gidiyorum ama uzak kalıyor... bana da bi öneriniz olursa sevinirim ...

Emin beyi bende duydum özel sağlık sigortalarıyla anlaşması varmı birde ücreti ne kadar

Hizmet hastanesinde kime götürüyor bilginiz var mı? Cengiz Bey varmış onu bilen var mı? Oğlumu götürmeyi düşünüyorum da.

cnm bahçelievler medicana alper özçelik çok araştırdım ve bunda karar kıldım çok memnunum çevremdede çok giden var alper beye bir bebeğin doktor doktor gezipte en son bu doktorda şifa bulmasını duyunca dahada güvendim alper beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…