mersinli arkadaşlar buyrun sohpete...

duygu8977

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
245
0
35
arkadaslar mersinden hiç arkadasım yok sohpet etmek dertlesmek ıcın dıyen varsa benım gıbı buyrun sohpet edelim....

h.b memnun oldum.hiç arkdşım yok benmde malesef 2 aylık evliyim..ve hamileğim..:) 2 teyzm var sadece mersinde .

hayırlı olsun cok sevındım sagsalım kucagına alırsın ınsallah bebısını biraz hızlı olmus ama en ıyısı ben 4 yıl bekledım bebek ıcın cok pısmanım keske daha once yapsaydım dıyorum

tşklr inş.evt yok bende düşündüm beklemenn anlamı yok nasıl olsa olucak gençken en iyisi..annemlrde başımzdyken iyi olur dedim hoş annem başka şehirde gurbetteym ama yetiştiği kadar artık.sennde hayırlı olsun..ALLAH sağlık uzun ömürler versin..

tşklr inş.evt yok bende düşündüm beklemenn anlamı yok nasıl olsa olucak gençken en iyisi..annemlrde başımzdyken iyi olur dedim hoş annem başka şehirde gurbetteym ama yetiştiği kadar artık.sennde hayırlı olsun..ALLAH sağlık uzun ömürler versin..

teşekkür ederim cnm sagol.sen urfalısın demi ailen falan urfada

evt urfalıyım ve ailem urfada..teyzelerm vr çok şükür pek yalnız deielim..tabi anne -baba-kardeş daha ayrı oluyo kader..

benımde aılem ızmırdeydı kımsem yoktu burda hepsını getırttımmersınde yasıyolar sımdı ama hıc arkadasım yok dedıgın gıbı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…