- Konu Sahibi bakkaya
-
arkadaslar ben hala amelıyat olamadım baska seyler gırdı araya ama eylul veya ekımde kesınlıkle mustafa aksoya olacagım gerısıne guvenemedım acıkcası volkan beyde ıyı olabılır ama elektrık meselesı sankı mustafa bey daha deneyımlı gıbı geldı ki en onemlısı bence bu bırde volkan bedene amelıyat olmus kımseyle konusamadım kk da .Bu arada lutfen amelıyat olan arkadaslar resım once sonrası koyun da bızde bılgı edınelım fıkrımız olsun queen sen oldun sanırım resım beklıyorum canım senden lütfen
Selam
Ben volkan beye ameliyat oldum ve cok memmunum
ozel msj/ resim gonderemiyorum.
Mustafa beylede gorustum ve eski burunlar yapiyor bana gore.
Burun kopruleri ince ve kenarlari ince
Konusmamizda bana istediginiz gibi olacak merak etmeyin diyerek direkt ameliyata almaya calisti.
Volkan bey ile resimlere baktik
burnuma baktik ve en onemlisi dogal yuzume yakisir bir burun yaptik.
slm kızlar bende gögüs için o kadar dokttor araştırdımki mersin-adana-ankara-ve istanbul'da ya pahalı geldi, ya uzak geldi, ya doktoru beğenmedim mersinde emrah beye gögüs ameliyatı olan bi arkadaş tavsiye etmişti ama malesef emrah bey çanakkale üniversitesine geçmiş...3 doktorla yüz yüze görüştükten sonra şakir ünal aklıma yattı (yaptığı gögüslerden birini gördükten sonra bayanssulusmile) ameliyatımıda şakir bey yaptı gerçekten süper görünüyolar bide tam şeklini aldıktan sonra eminim çok daha güzel olacaklar.. kesinlikle şakir ünalı tavsiye ederim:lepi:
inanamıyorum aynen bende emrah arslana ameliyat oldum öyle sorunlarım var ki anlatamam şiddetle tavsiye etmiyorum sakın o doktra gitmeyin aynen şuan mersnde bende doktor arıyorum kızlar
cüneyt ben burun konusunda gayet iyidir.ben 1.5 yıl önce ameliyat oldum.çok memnun kaldım..emrah hoca gögüs konusunda çok daha uzman..gögus ameliyatımı da ona yaptırdım..ama emrah beyin yaptıgı burunları doğrusu çokta begenmedim..
Kızlar 2o gun once cuneyt beyde amelıyat oldum burun ucumda hıc bı degısıklık yok gıbı halaa buyuk lutfen benım gıbı olup duzeln ablalarım yardım etsın cok moralım bozuluyoo
Slmlar ben volkan beye ameliyat olmayi dusunuyorum sanirim forum yasamin hemsirelerinide ameliyat etmis ama kimse bilgi vermiyor sen ameliyat olali 1 yil gecmis ne durumdasin suan memnunmusub tesekkulerkızlar bende volkan bedene ameliyat oldum ve inanın etrafımdaki arkadaşlarım bile anlamadılar yani mersinde değilseniz bile volkan bedene ameliyat olun derim imkanınız varsa tabi. sorusu olanları cevaplayabilirim çünkü ameliyat olmadan önce bana pek akıl veren olmadı kimseden bilgi alamamıştım aklımda çok soru vardı ama şuan çookk mutluyum ameliyat olmak isteyenlerin aklındaki soruları giderebilirim istediğinizi sorabilirsiniz :>
Cüneyt Bozkutan uzak durun, Burnumda kikirdak birakmadi, ayrica eski tekniye göre ameliyat ediyor, artik morarmadan, sismeden yeni yöntemlerle göre ameliyat ola bilirsiniz... Eski yöntemlerde Burnunuz Tas gibi oluyor, yeni teknikler ise dogal burnunuz gibi hisedersiniz... Sizi uyariyorum o Adamdan uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?