- 5 Haziran 2011
- 288
- 77
- 103
Mersin'de burun ya da göğüs estetiği yaptıran arkadaşlara sesleniyorum, YARDIMINIZA ihtiyacım var Pco rahatsızlığım var tüylenme de yaptı yüzümde haliyle okulu dondurdum tedavi görüyorum.. Göğüslerim küçük ve bu durum çok moralimi bozuyor madem evimdeyim bu sürede diğer sorunlardan da kurtulmayı deneyeyim dedim burun estetiği ve göğüs büyütme operasyonlarıyla özgüvenim artacak düşüncesindeyim Ameliyat olmaktan korkuyorum üstelik bi de kötü bir doktora denk gelirsem düşüncesi var kafamda, ama önce kendimi sonra da annemi ikna edebilirsem bu konuda, bu yazın sonunda bu ameliyatları olmayı düşünüyorum.
Sizlerden ricam bana işinin ehli, sonuçlardan memnun kaldığınız doktorların adlarını, deneyimlerinizi ve fiyat hususunu paylaşmanız. Bana çok büyük iyilik yapmış olursunuz gerçekten, şimdiden teşekkür ederim.
Sizlerden ricam bana işinin ehli, sonuçlardan memnun kaldığınız doktorların adlarını, deneyimlerinizi ve fiyat hususunu paylaşmanız. Bana çok büyük iyilik yapmış olursunuz gerçekten, şimdiden teşekkür ederim.