Merhabalar.. Ben Dr Şakir Ünal' ın hastası olarak nette araştırma yapan arkadaşlara fikir olması açısından kendi amelyat sürecimi anlatmak istiyorum. Çünkü Ben yeterli bilgi bulamamıştım. Ben burun estetiği oldum. İlk defa muayenehanesine gittiğimizde öncelikle sadece bilgi almak için; dr nasıl ilgili bi dr mu, amelyat tekniği nasıldır gibi konular için görüşmeye gitmiştik. Ama kendisi hemen bi aceleye getirip muayene odasına aldı metal bi cubugu burnuma dokundurdu ve böylece muayane etmiş oldu ücret alabilmek için. Sonrasında amelyat ettiği hastalarının resimlerini gösterdi. Gösterdiği resimlerdeki burunları beğendim ve amelyat gününü ayarladık. Ben tıp fakültesinde amelyat oldum. Sabah yatış yaptık. Amelyattan önce sadece asistanlarını gördüm kendisi gelip hiç ilgilenmedi. Hatta kendisini zan altında bırakmak istemem ama amelyathanede anestezi almadan önce bile Şakir Ünal yanımda değildi o yuzden amelyatı kendisinin yapmış oldugundan şüpheliyim..Asistanı yapmış olabilir.. Amelyattan çıkınca normal rahatsızlıklar yaşadım; gozlerimdeki morluklar, alnımdaki ve yanaklarımdaki şişlikler, boğazımdaki yanma hiç önemli değildi benim için yeterki burnum güzel olsun çünkü 10 yıldır güzel bi burun istiyordum.. Amelyat olalı kısa bi süre oldu istediğim sonucu alamadım. Burnumun ucu biraz düşüktü hala düşük biraz düzelmiş halde o kadar. Bugün gittiğim güzellik merkezinde benim işlemlerimi yapan bayanda Şakir Ünal' a amelyat olmuş oda çok şikayetçiydi.. Keske onceden görseydim o bayanı bugun Şakir Ünal a amelyat olduguma pişman olmazdım..