Mersinde Doç .Dr Şakir Ünal Hakkında

nur9915

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
36
1
Dr. Şakir Ünal 1 Aralık 1970 tarihinde Mersin-Mut’da doğdu. İlköğrenimini Mut’da tamamladıktan sonra liseyi 1987 yılında Mersin Atatürk Lisesinde tamamladı. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve aynı yıl tıpta uzmanlık sınavında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünü kazanarak araştırma görevlisi kadrosuna atandı.

Dr. Şakir Ünal 1999 yılında Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı oldu. Mersin Devlet Hastenesinde yaklaşık bir yıl süreyle operatör doktorluk yaptıktan sonra 2001 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalına Yrd. Doç.Dr. kadrosu ile öğretim üyeliğine başladı. 2004 yılında bir yıl süre ile ‘Cleveland Clinic’ de Dr. Maria Siemionow’un yanında research fellow olarak mikrocerrahi ve yüz transplantasyonu üzerinde çalışmalar yaptı. 2006 yılında Doçent.Dr. ünvanını alarak doçentlik kadrosuna atandı. 2006 yılından beri başhekim yardımcılığı idari görevini yürütmekte olup 2008 yılından beri Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığını yapmaktadır.Halen Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünde çalışan Dr. Şakir Ünal evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Arkadaşlar ben mersindeyim Şakir Ünal ameliyatımı yaptı.Meme küçültme burun konbine ameliyat oldu 3. günüm çok iyiyim ağrım hiç olmadı desem yeridir :nazar:.Okadar memnunumki herkese tavsiye etmek istiyorum biliyorum ki çok önemli dr seçimi çok önemli.Defalarca ameliyat olan ağrısı çok olan yada memnun olmayan çok kişi biliyorum.Açıkçası benimde soru işaretlerim vardı bu yüzden belkide çok mutluyum .Eşim bile şaşırıyor bukadar rahat geçirmeme bu süreci.:nazar:Sizlerinde mersinde olanlarınızdan yorumlarınızı bekliyorum.

Ameliyatların maliyeti ne kadar oldu? Hastanede yatmak gerekti mi acaba canım?

meme küçültme ameliyatı detayını öğrenebilir miyim ? maliyetide tabiki.. bu arada geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim. 1 gece yattım hastanede meme küçültme ve burun ameliyatı oldum maliyeti çok uygun oldu gerçekten kombine ameliyat olduğu için 5500 tl herşey dahil özel hastanede oldu ameliyatım herşey sorunsuz oldu çok şükür.:nazar:

Canım detayını demişsin nasıl bir detay anlayamadım ama ben biraz anlatayım merak ettiğin olursa cevaplarım yine.2 çocuk annesiyim 30 yaşım 90 95 bedendim ve sarkık aynı zamanda boyun ağrısı şikayetim vardı.Bunu emzirme olayı bitince istemiştim ancak dr araştırıyordum mersinde yapmayı bile düşünmüyordum .Şakir Ünal hakkında bişeyler duyunca araştırdım ve görüşmeye gittim ilk görüşmemizde ameliyat günümü kararlaştırdık.
Salı günü hastaneye yerleştim çizimlerim yapıldı 16:00 gibi ameliyata alındım 21:00 gibi çıkmışım.uyandığımda ağrı sızı yoktu çok şükür hala yok.:nazar:Diren denen hortumlar çıkınca azıcık sadece o.böyle bir ameliyatta o ağrı bile hiçbişey sayılmaz.ben inanılmaz mutluyum acısız ağrısız kurtuldum iki dertten .şimdi sıkılıyorum zaman geçiriyorum tam iyileşmesini bekliyorum.kendime nazar deyecem sonunda :nazar:

Teşekkür ederim. 1 gece yattım hastanede meme küçültme ve burun ameliyatı oldum maliyeti çok uygun oldu gerçekten kombine ameliyat olduğu için 5500 tl herşey dahil özel hastanede oldu ameliyatım herşey sorunsuz oldu çok şükür.:nazar:

Özel hastanede mi yaptı doktor ameliyatını? Hangi hastanede, mersin üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde değil mi?ben tıp fakültesinde yapacak ameliyatı sanıyordum da??:KK53:

Özel hastanede oldu canım İMC hastanesinde oldu.Çok daha iyi oldu bence konfor açısından.

Merhabalar.. Ben Dr Şakir Ünal' ın hastası olarak nette araştırma yapan arkadaşlara fikir olması açısından kendi amelyat sürecimi anlatmak istiyorum. Çünkü Ben yeterli bilgi bulamamıştım. Ben burun estetiği oldum. İlk defa muayenehanesine gittiğimizde öncelikle sadece bilgi almak için; dr nasıl ilgili bi dr mu, amelyat tekniği nasıldır gibi konular için görüşmeye gitmiştik. Ama kendisi hemen bi aceleye getirip muayene odasına aldı metal bi cubugu burnuma dokundurdu ve böylece muayane etmiş oldu ücret alabilmek için. Sonrasında amelyat ettiği hastalarının resimlerini gösterdi. Gösterdiği resimlerdeki burunları beğendim ve amelyat gününü ayarladık. Ben tıp fakültesinde amelyat oldum. Sabah yatış yaptık. Amelyattan önce sadece asistanlarını gördüm kendisi gelip hiç ilgilenmedi. Hatta kendisini zan altında bırakmak istemem ama amelyathanede anestezi almadan önce bile Şakir Ünal yanımda değildi o yuzden amelyatı kendisinin yapmış oldugundan şüpheliyim..Asistanı yapmış olabilir.. Amelyattan çıkınca normal rahatsızlıklar yaşadım; gozlerimdeki morluklar, alnımdaki ve yanaklarımdaki şişlikler, boğazımdaki yanma hiç önemli değildi benim için yeterki burnum güzel olsun çünkü 10 yıldır güzel bi burun istiyordum.. Amelyat olalı kısa bi süre oldu istediğim sonucu alamadım. Burnumun ucu biraz düşüktü hala düşük biraz düzelmiş halde o kadar. Bugün gittiğim güzellik merkezinde benim işlemlerimi yapan bayanda Şakir Ünal' a amelyat olmuş oda çok şikayetçiydi.. Keske onceden görseydim o bayanı bugun Şakir Ünal a amelyat olduguma pişman olmazdım..

oncelikle geçmiş olsun arkadaşım
bende malesef aynı doktorun zadelerınden bırıyım ben 8 ay once dr şakir önala gögüslerimi küçülturdum ve burnumu yaptırdım sonuç çok kötü oldu ve inanılmaz pişmanım sızlere tavsıyem lutfen ıyı arstırın donusu olmuyacak hatalar yapıyorlar ve eskı halımle kalsaydım dıye basınızı taslara vuruyorsunuz :KK43:(((

Merhabalar.. Ben Dr Şakir Ünal' ın hastası olarak nette araştırma yapan arkadaşlara fikir olması açısından kendi amelyat sürecimi anlatmak istiyorum. Çünkü Ben yeterli bilgi bulamamıştım. Ben burun estetiği oldum. İlk defa muayenehanesine gittiğimizde öncelikle sadece bilgi almak için; dr nasıl ilgili bi dr mu, amelyat tekniği nasıldır gibi konular için görüşmeye gitmiştik. Ama kendisi hemen bi aceleye getirip muayene odasına aldı metal bi cubugu burnuma dokundurdu ve böylece muayane etmiş oldu ücret alabilmek için. Sonrasında amelyat ettiği hastalarının resimlerini gösterdi. Gösterdiği resimlerdeki burunları beğendim ve amelyat gününü ayarladık. Ben tıp fakültesinde amelyat oldum. Sabah yatış yaptık. Amelyattan önce sadece asistanlarını gördüm kendisi gelip hiç ilgilenmedi. Hatta kendisini zan altında bırakmak istemem ama amelyathanede anestezi almadan önce bile Şakir Ünal yanımda değildi o yuzden amelyatı kendisinin yapmış oldugundan şüpheliyim..Asistanı yapmış olabilir.. Amelyattan çıkınca normal rahatsızlıklar yaşadım; gozlerimdeki morluklar, alnımdaki ve yanaklarımdaki şişlikler, boğazımdaki yanma hiç önemli değildi benim için yeterki burnum güzel olsun çünkü 10 yıldır güzel bi burun istiyordum.. Amelyat olalı kısa bi süre oldu istediğim sonucu alamadım. Burnumun ucu biraz düşüktü hala düşük biraz düzelmiş halde o kadar. Bugün gittiğim güzellik merkezinde benim işlemlerimi yapan bayanda Şakir Ünal' a amelyat olmuş oda çok şikayetçiydi.. Keske onceden görseydim o bayanı bugun Şakir Ünal a amelyat olduguma pişman olmazdım..

X