Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mersin'de burun estetiği
- Konu Sahibi kttykyle
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetği mersin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2011
- 160
- 42
- 298
Bana hep Mustafa Kemal Aksoy’u önerdiler, çevremde birkaç kişi yaptırdı çok da memnunlardı. Mahmut Gökdoğan herkese aynı burunu yapıyormuş gibi geliyor açıkçası. Benim bildiklerim bu kadar
Doğruyu söylemek gerekirse Instagram hesabından gördüğüm kadarıyla ben de aynı izlenime kapıldım. Yani herkese aynı burnu yapıyormuş gibi görünüyor gerçekten. Ama Mustafa Kemal Aksoy'un yaptığı burun görmedim hiç, o yüzden emin olamıyorum. Siz burun estetiği oldunuz mu?
- 10 Haziran 2011
- 160
- 42
- 298
- 21 Kasım 2017
- 4
- 0
- 6
- 35
keskee doğru düzgün bir burun yapsada herkesle aynı olsa sorunlarla dolu bir burun ortay cıkan. hıc amelıyat olmamıs gibi genis burun delikleri. kenarlarda kıkırdak fazlalıkları. ınstgram fotoları ıle ıkna olmayın hayaller ve hayatları gıbı orda paylaştıkları.Doğruyu söylemek gerekirse Instagram hesabından gördüğüm kadarıyla ben de aynı izlenime kapıldım. Yani herkese aynı burnu yapıyormuş gibi görünüyor gerçekten. Ama Mustafa Kemal Aksoy'un yaptığı burun görmedim hiç, o yüzden emin olamıyorum. Siz burun estetiği oldunuz mu?
Arkadaşlar Doç.Dr.Eser Yüksel burun ameliyatımı yaptı ve çok memnun kaldım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Sadece burnumu değil yüzümede hafif dokunuşlar yaptı ve gerçekten istediğim buruna kavuştum.
Merhaba ben de Mersin’deyim de burun estetiği olmak istiyorum. Acaba sizin öncesi sonrası fotoğrafınız var mı?Arkadaşlar Doç.Dr.Eser Yüksel burun ameliyatımı yaptı ve çok memnun kaldım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Sadece burnumu değil yüzümede hafif dokunuşlar yaptı ve gerçekten istediğim buruna kavuştum.
keskee doğru düzgün bir burun yapsada herkesle aynı olsa sorunlarla dolu bir burun ortay cıkan. hıc amelıyat olmamıs gibi genis burun delikleri. kenarlarda kıkırdak fazlalıkları. ınstgram fotoları ıle ıkna olmayın hayaller ve hayatları gıbı orda paylaştıkları.
- 13 Kasım 2021
- 3
- 0
- 1
- 26