- 25 Kasım 2009
- 260
- 0
ne kadar zamanda kaç cm, bir de yaşın da etkisi vardır heralde. sorun olmazsa yaşın kaç
alt üst kaçtı kaç oldu.
yaşım 19da daha 1 hafta oldu cnm dolgunlaşma var sadece :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar zamanda kaç cm, bir de yaşın da etkisi vardır heralde. sorun olmazsa yaşın kaç
alt üst kaçtı kaç oldu.
merhaba hanımlar,,
benımde 1 sorum olucak .
göğüs uçlarıda büyüyor mu peki bu yağlarla ?
yoksa uçlarıda büyütmek için farklı bişeyler mi denemek gerek ?
yardımlarınız için tşk ettim şimdiden kafamçokkarıştı
DestinaXben bu büyütme için olan yağların sadece çevresine sürüleceğini biliyorum ayrıca bu tür karışımların üzerindede uçlarına sürmeyin deniliyor göğüs ucu için süt sağma pompasıyla hafifçe dışa doğru çektirebilirsin canım benim kardeşiminde göpüs uçları çok küçük denedik faydası oluyo yani bi dene istersen
öylemi dersin canım benim mutlu ettin beni şimdi ben birde bu yağların yanı sıra göğüs büyütücü bi krem yada bantlar var ya onlardanda kullanmak istiyorum tam destek yanii :) çünkü bnm 70i bile dolduramayan göğüslerim var ve çok mutsuzum üzülüyorum hep yaa mafoldumben
mersin yağını göğüs ucuna sürmeyin yara yapıyo...olabildiğince çevresine sürün...zaten o zaman etkili...
yağ kullanıyosan krem kullanma...krem kullanıcaksan yağı sakın kullanma...sırayla yap..tek tek...birden sonuç alayım derken daha kötü oluyo ben denedim de gördüm...üzülme..inan büyüyo..banyoda soğuk su masajı yap bi de...ellerini suya tut soğusun sonra buz gibi olan ellerini yavaş yavaş vur göğsüne..bu bile etklili...suğuyo zaten hemen göğüsler...bunu tüm hayatın boyunca yap..ilerisi için bak bu yöntem harikazemuszemus