Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süleyman Altınkaya'ya bir ay kadar önce randevu aldım sırasının çok yoğun olduğunu hala 2022 hastalarını ameliyat ettiğini ve yeni hasta almadığını söyledi bana
Şehir hastanesinde ondan başka doktor da göğüs ameliyatı yapmıyormuş.
Süleyman Altınkaya'ya bir ay kadar önce randevu aldım sırasının çok yoğun olduğunu hala 2022 hastalarını ameliyat ettiğini ve yeni hasta almadığını söyledi bana
Şehir hastanesinde ondan başka doktor da göğüs ameliyatı yapmıyormuş.
Anlıyorum. Bende de göğüs asimetrisi var göğsümün biri d diğeri b cup dışarıdan bile belli oluyor aralatındaki fark, 2 doğum ve emzirme sürecinden sonra da sarktı üstelik ama bana hala 2022 hastalarını ameliyat ediyorum yeni hasta almıyorum dedi.
Anlıyorum. Bende de göğüs asimetrisi var göğsümün biri d diğeri b cup dışarıdan bile belli oluyor aralatındaki fark, 2 doğum ve emzirme sürecinden sonra da sarktı üstelik ama bana hala 2022 hastalarını ameliyat ediyorum yeni hasta almıyorum dedi.