Mersin şehir hastanesi Süleyman Altınkaya

Mersin şehir hastanesinde Süleyman Altınkaya ya meme küçültme ameliyat olan var mı acaba
Süleyman Altınkaya'ya bir ay kadar önce randevu aldım sırasının çok yoğun olduğunu hala 2022 hastalarını ameliyat ettiğini ve yeni hasta almadığını söyledi bana
Şehir hastanesinde ondan başka doktor da göğüs ameliyatı yapmıyormuş.

Süleyman Altınkaya'ya bir ay kadar önce randevu aldım sırasının çok yoğun olduğunu hala 2022 hastalarını ameliyat ettiğini ve yeni hasta almadığını söyledi bana
Şehir hastanesinde ondan başka doktor da göğüs ameliyatı yapmıyormuş.
Ben heyete gireceğim 1 ay sonra heyetten sorma da sanırım uzamaz ameliyat süreci pek

Ben 2 ay önce ilk gittim 46 kiloyum ama sütyende d kap kullanıyorum vücuduma oranla büyük ve sarkık kilo verdiğim için sarkmam oldu çok
Anlıyorum. Bende de göğüs asimetrisi var göğsümün biri d diğeri b cup dışarıdan bile belli oluyor aralatındaki fark, 2 doğum ve emzirme sürecinden sonra da sarktı üstelik ama bana hala 2022 hastalarını ameliyat ediyorum yeni hasta almıyorum dedi.

Anlıyorum. Bende de göğüs asimetrisi var göğsümün biri d diğeri b cup dışarıdan bile belli oluyor aralatındaki fark, 2 doğum ve emzirme sürecinden sonra da sarktı üstelik ama bana hala 2022 hastalarını ameliyat ediyorum yeni hasta almıyorum dedi.
Olabilir benim ablam da benden sonra gitti ona da aynısını söyledi

Üniversite hastanesindeki proflarla görüşmenizi tavsiye ediyorum onlar muhakkak alacaktır

X