• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin/Mezitli Sahilde Haftasonları Yürüyüş Yapacak Arkadaş Aranıyor!

candy_candy

Başlangıç: 01.10.2024//112,70//Hedef:87
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
8.045
10.980
448
38
Memur olduğum için hafta içi yürüyüş yapamıyorum haftasonları bana katılacak arkadaş arıyorum.. tüm arkadaşlarım zayıf ve uzak.. bi ümit kk ya bakma kararı aldım.. olursa ne hoş olur ne güzel olur..

bir veya birkaç kişi yürüyüş için diyet için birbirimizi tetiklesek ne de güzel olur :68:

aaa evet canım.. çok şükür memlekete geldim sonunda :8:

eşime de kavuştum :69:

.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende mezitlideyim fakat haftasonları okulum oldugu için okula kosturuyorum yine siz haftaiçi çalışıyormussunuz ben bütün hafta evdeyim doğum sonrası kiloları vermem lazım ahh ahh umarım yaza formda ve güzel gireriz

mezitlideyim ben kuzum. pazar söz veremesem de cumartesileri eşlik etmek isterim. tam olarak hangi semttesin? ben limon caddesinde oturuyorum

bende mezitlideyim fakat haftasonları okulum oldugu için okula kosturuyorum yine siz haftaiçi çalışıyormussunuz ben bütün hafta evdeyim doğum sonrası kiloları vermem lazım ahh ahh umarım yaza formda ve güzel gireriz

malesef ben memurum hafta içi çalışıyorum haftasonu çıkabilirim ancak.. ne kadar oldu doğum yapalı?

mezitlideyim ben kuzum. pazar söz veremesem de cumartesileri eşlik etmek isterim. tam olarak hangi semttesin? ben limon caddesinde oturuyorum

bende limondayım.. sana özel mesaj attım canım umarım ulaşabilirim sana :31:

.

malesef ben memurum hafta içi çalışıyorum haftasonu çıkabilirim ancak.. ne kadar oldu doğum yapalı?

bende limondayım.. sana özel mesaj attım canım umarım ulaşabilirim sana :31:

.

msj görmezsin belki diye burdanda bildirim olsun diye yazıyorum :31:

Ayyy çok gıcıksınız ya,ağlamak istiyorum gece gece yapılırmı bana bu.ben memleketimi çok özledim,nasıl koşardım sabahın serininde oralarda ben eskiden.masmavi pırıl pırıl denizin kenarında.kokusu burnuma geldi şimdi.hem de 59kiloyken ve kendimi şişman zannederken.hangisine ağlayayım ben şimdi

Back
X