mersin forum yaşam himmet özdemir?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
mersinde yaşayan ve himet özdemir hakkında bilgisi olan varmı nasıldır.özellikle sezeryan olan ve memnun kalan varmı?ayrıcafiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim..tşkrlr.:16:

mersinde yaşayan ve himet özdemir hakkında bilgisi olan varmı nasıldır.özellikle sezeryan olan ve memnun kalan varmı?ayrıcafiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim..tşkrlr.:16:

Kuzenimin eşi ve arkadasım cocuklarını himmet bey ilgilendi ama ben hamileyim ve bayan doktor tercih ediyorum.Nedeni bayanların kadının psikolojisinden daha iyi anlaması.
Ortadıgu hastanesindeki Osman beye gittim hiç memnun kalmadım cok kaba bir adam hamile bir bayanın psikolojisinden anlamıyor.

Önümüzdeki ay Imc hastanesinde Ayfer hanıma gidecegim.Araştırmalarım hep iyi yönde:)

Kuzenimin eşi ve arkadasım cocuklarını himmet bey ilgilendi ama ben hamileyim ve bayan doktor tercih ediyorum.Nedeni bayanların kadının psikolojisinden daha iyi anlaması.
Ortadıgu hastanesindeki Osman beye gittim hiç memnun kalmadım cok kaba bir adam hamile bir bayanın psikolojisinden anlamıyor.

Önümüzdeki ay Imc hastanesinde Ayfer hanıma gidecegim.Araştırmalarım hep iyi yönde:)

hımm tşk cnm ..gülay özdemirde vr eşi..bende yenişhre gitmiştm önce halduna ama memnun kalmadım.pınar hanıma gittim fena deildi.forum himmet iyi ve uygun fiytı dedilr.ayfer çok kalabalık oluyr diye duydum..çok kalablk olan doktr ilgisi az olur..bakalım..fiytlr hakkında bilgin vrmı?

Merhaba Ayfer hanım kalabalıktır sanırm ben zor randevu aldım.ama bayan oluşu ve duyduguma göre ilgili bir bayan oluşu benim dikkatimi çekti.
Muayene ücreti 42 tl ortadogu hastanesi gibi hemen hemen.
Forum yaşamdada 35 tl zaten.Çok bir fark yok.
Forum yaşamsa normal dogum 200
epudral normal 400
Osman Nuri Aksuyu kesinlikle önermiyorum.1 sefer gittim hiç memnun kalmadım herkesede söylüyorum bunu.Sakın gitmeyin.
bayan doktor istersen daha pahalıymış:D
Fakat umcdeki fiyatları henüz ögrenmedim.Hemen hemen aynıdır.

Back