Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon mersin' de iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlar
- Konu Sahibi tautomeri
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
ya bende tek bi yer biliorum ama burda isim vermek yasakdır muhtemelen pozcuda inönü köprüden iner inmez ordaymış bende gitmek istiorm ama gittiğinizmi arkadaşlar bulabildinizmi güzel bi yer ?
Özgül güzellik merkezini diyorsun galiba.
- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
Kızlar ben baya araştırdım ve hala araştırıyorum nevin polatı duydum konuştum güven verdi ama daha yaptırmadım siz duydunuz mu hiç ya da bir yer bulup yaptırdınız mı çok acil yakariyer tautomeri
- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
Çok sağ ol canım memnun musun peki leke iz falan oluyor mu? Bir de tam yeri neresi ki?tautomeri ne la töbe yarebbim kariyere gidiorm canım ben diğer konuyada yazdım
- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
canım çenemde 1 hafta sonra sivilceler çıktı ama güneş kremimden olabilir die düşünüorm oynamadım geçti onlar oynarsak iz kalır muhtemelen bide başka küçük bi bölgeye yaptırdım orda hiçbişey ne çıktı ne etti memnunum canım ya ramazan biter bitmez yine damlıycam oraya :)Çok sağ ol canım memnun musun peki leke iz falan oluyor mu? Bir de tam yeri neresi ki?
Çok sevindim canım senin adına. Yara kabuğu oluyor mu acaba kuzum sende?canım çenemde 1 hafta sonra sivilceler çıktı ama güneş kremimden olabilir die düşünüorm oynamadım geçti onlar oynarsak iz kalır muhtemelen bide başka küçük bi bölgeye yaptırdım orda hiçbişey ne çıktı ne etti memnunum canım ya ramazan biter bitmez yine damlıycam oraya :)
Kuzum bu arada güneş kremi bende de sivilce yaptı doktora gittim o bana uriage güneş kremi önerdi yağsızmış ve sivilceli ciltler için öneriliyormuş bak bir istersen ben memnun kaldımÇok sevindim canım senin adına. Yara kabuğu oluyor mu acaba kuzum sende?
Gitmedim ama sordum 3liraMerhabalar Nevin polat a giden var mı aranızda. Bir de dakıka basına ne kadar ücret alıyorlar acaba?
Gitmedim ama sordum 3lira
Pahalıymış baya. :/
- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
yara kabuğu derkin canım atışlardan sonra oluşan kabukmu canım ?Çok sevindim canım senin adına. Yara kabuğu oluyor mu acaba kuzum sende?
bi kaç tane olmuştu sanki ama dediğim gibi hiç onları kavlatmıycan oynamıycan deşelemiycen ozaman iz kalmıo
Çok sağ ol kuzum ya peki bir şey daha soracam kaç gün aralıkla gidiyorsun?yara kabuğu derkin canım atışlardan sonra oluşan kabukmu canım ?
bi kaç tane olmuştu sanki ama dediğim gibi hiç onları kavlatmıycan oynamıycan deşelemiycen ozaman iz kalmıo
- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
Çok teşekkür ederim canım benim son olarak yaptırdığım kişinin adını alabilir miyim sendenya ordaki bayan 10 15 günde gelebilirsin dedide yok ramazandı yok bayramdı memlekete git geldi 1 ayı geçti sanırım bu cuma tekrar gitcem ama bişey kalmadı gibi gitmesemde rahatsız etmez yani kendine bağlı ister 10 günde git ister 1 yılda rahatsız olduğun ölçüde :)
- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
Evet kuzum yazdın bayanın adını merak ettim farklı kişi olmasın diye çok sağ ollllllyazdım die hatırlıorum ama kariyer canım