- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
inşallah meliscimm gelin tabi mersin cok güzel bak bizde dogu dönüşü düşünüyoz tekradan mersini ordn ev almayı düşünüoz rabbim nasip ederse kusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
günaydınlar...
hayırlısı olsun meliscim
hadii hayırlısısı olsunn sanda tabii kendii memletinn özlem olurboshayallersmile
saooll miskolumm ianaşşalah hayırlısıs olsunyerimseniben
evet canım eşim çok seviyo benim memleket adana ama burda deniz var dün aksam trafikteyiz cok karısıktı trafigi mersin bölemiydi işte alışveriş magazsındayız malatya park diye bi yer var bak mersin baskaydı diyo hala...6 yıl kalınca orda benimkinin memleketi gibi olmuş bende dedim ora batı burası dogu ki malatya yine gelişmiş bi yer ama eşim hala mersin diyo baska bişi demiyo valla bu arada da kerebiçi çok özledikkk tabi merisini deolumunekankayizsmile :gitme: :gitme:
haırlı akşamlar fıstığım
haırlı akşamlar fıstığım
mersin daha sakin trrafigii malatya dogu ama güzel yerdirr..yöresel yemmekelri felan güzeldir.nsan şehir degiştirince adapte olması zaman alıyor zorlanıyorr bakalım kısmet cnmmopuyorumnanaktan
evet tatlışım aynen öyleee seni cok sefiyom ben yhaa bu arada ayın 1 .de izne cıkıoz 15+4 gün yokum siisiii şimdiden çok özlicemmm yaa canımsınızzolumunekankayizsmile :gitme: :çok üzgünüm:
aaa orda nwett yokmuubilmiyorumkismilegüzel yolculuklarr iyi bayramlarrr cnmm....bende seniii çok seviyommmmmmmopuyorumnanaktan
aminnn cnmm:Saruboceq:canım annemlerde vardı erkek kardesim uzm.çvş oldu gitti netide babam kızkardesim ders calışsın diye kapattırdı şimdiki çocuklar facedi oyundu derken biliyosun egitimden geri kalınıyo zaten önce kayınbabamlara ugrıcaz sonra 4-5 mersinde olucam sınava giricem hayırlısyla işletme 3.teyim ya büte kalmıştım inşallah verir gelirim rabbimin izniyle dua edin bana olurmu ondan sonra bizim orda yazın herkes köye gider annemde oruc olunca dayanamadı adananın cok güzel köyüdür bizim köyümüz suanda orda bizde köyde olucaz inşallah ve erkek kardesime adak kesicez allah kabul etsin şimdiden ve rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun ve onlara güç versinnnn bitanem olumunekankayizsmile :Saruboceq: turkbayragi
amin melikecim,iyi yolculuklar,iyi tatiller
amin melikecim,iyi yolculuklar,iyi tatiller