• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin///33

merhaba canlarım nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar diliyorummopuyorumnanaktan
sıcakta işiniz zor olsa gerek allah yardımcınız olsun

merhaba canlarım nasılsınız
herkese hayırlı ramazanlar diliyorummopuyorumnanaktan
sıcakta işiniz zor olsa gerek allah yardımcınız olsun

slm canım evet ya öle inanın burasıda cok sıcak yani malatya mersini cok arıyoruz eşimle heralde dogu dönşü mersindeyizzz rabbimin izniyle tabe 6 yıl sonraaa:gitme: :gitme:

slm canım evet ya öle inanın burasıda cok sıcak yani malatya mersini cok arıyoruz eşimle heralde dogu dönşü mersindeyizzz rabbimin izniyle tabe 6 yıl sonraaa:gitme: :gitme:

mersinimiz başka yaaa sıcağıda olsa nemide olsa illede vatan:1::1:
benim eşimde öğretmen mersin ilçeler hep tercihlerde varr
inşallah orası çıkar:Saruboceq::Saruboceq:

unuturmuyum melikecim,o nasıl söz,alışabildin mi oralara?
hatic22 kesinlikle öyle,Mersinim gibi var mı,biz ilçelerden ziyade merkez düşünüyoruz,inş hepimize çıkar istediğimiz yerler

mersinimiz başka yaaa sıcağıda olsa nemide olsa illede vatan:1::1:
benim eşimde öğretmen mersin ilçeler hep tercihlerde varr
inşallah orası çıkar:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım yaa ilçeleride çok güzel zaten inşallah hakınızda nere hayırlısıysa orası olur kuzusummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hatic22 kesinlikle öyle,Mersinim gibi var mı,biz ilçelerden ziyade merkez düşünüyoruz,inş hepimize çıkar istediğimiz yerler

inşallah örtmenimmm çok sevindim unutulmadıgıma yoq ya size olan sevgimden öle söledim yoqsa hiç öle sey olurmuu canım örtmenim benimmm nasılsın iyimisin?? bende alışmaya calışıyom alışmasamda bişi farketmicek zaten cünkü 6 yıllll burdayızzz sisi çok sefiyorummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

tatlım sizinde hakkınızda hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
bizde merkezi yazdık ama ilçelerde olur diye heryeri yazdık tercihlere:1::1::1:
bakalım kısmettttkaydirigubbakcemile5

Back