- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi esperanzaa
mermerit tezgah kullananlar memnunlar mı acaba? hani fiyatı diğerlerine göre baya düşük olduğu için merak ettim. yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir ara banyoda kullanmıştım.İşçilik olarak çok kötü yapılmıştı, ama banyo kullanımında bir sıkıntı yaşamadım.
Mutfakta kullanıp çok memnun olanlar var çevremde, ama bildiğim kadarıyla üzerinde bir şey kesmemek, sıcak şey koymamak gerekiyor. Bir de, (sanırım eviye deliği açarken) bazen malzemenin çatlaması gibi bir sorun yaşanabiliyor. İlk takıldığında fark edilmeyen çatlaklar zamanla büyüyüp sorun oluşturabiliyor.
teşekkür ederim cevabın için. ben de hem olumlu hem de bir o kadar olumsuz şey duyuyorum hakkında. mutfakçımız sıcak şeyler konabilir sorun olmaz diyor, kimileri çatlaklardan bahsediyor, kimileri çok memnun vs...
mermerit tezgah kullananlar memnunlar mı acaba? hani fiyatı diğerlerine göre baya düşük olduğu için merak ettim. yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
[[/B] Ben de mermerit tezgah kullanımıyla ilgili bir baslık var mı diye aranırken sizin sorunuza takıldı gozum.
Mutfak yaptırıyorum. Daha once granit tezgah kullandım ve hic memnun kalmadım, musluk civarında zamanla kireç birikti ve temizlemek için mecburen kimyasal kullandım, o da rengini değiştirdi. Kısacası granitten memnun kalmadım. Bir akrabamızın evinde mermerit tezgah vardı, ve temizliği inanılmaz kolaydı, çizik vs. yoktu, kimyasal kullanıldığında renk degisimi vs. olmuyordu, ki 15 -20 senelik bir tezgah.
Simdi granitin ne olduğunu biliyorum, cimstone cok pahalı, açıkçası, granitteki gibi zaman içerisinde kireç lekesi görecek isem bu kadar para vermenin anlamı ne diye soruyor insan, bu durumda mermeriti ciddi olarak dusunmeye başladım. Mutfagı yapacak olan kişi, mermeritin de kalitelerinin olduğunu , iyi kalite kullanacağını söyleyerek mermerite yönlendiriyor.