- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Dün eşimle onu tanıdığımdan beridir hiç etmediğim kadar tartıştık. İlk defa bu kadar sert ve ses yükseticiydi. İkimiz de anlam veremedik. Neyse ki çabuk toparladık.Selam canlarım şuan iki combo retro var sağlı sollu vuruyorlar. Allah yardım etsin. Peki ne Merkür Retrosunda neler olur:
Merkür gerilemesi nedeniyle ortaya iletişim, anlaşma, ifade, yolculuklar, ticaret, seyahat ve elektronik aletler gibi konularda aksaklıklar, gecikmeler veya hatalar çıkarabilir. (Google)
Bende aşırı sinir ve iletişim sorunları getirdi. Sizde nasıl etkileri var konuşalım.
Bizim evde de terör esiyor bir kaç gündür.Dün eşimle onu tanıdığımdan beridir hiç etmediğim kadar tartıştık. İlk defa bu kadar sert ve ses yükseticiydi. İkimiz de anlam veremedik. Neyse ki çabuk toparladık.
Retro bitene kadar kocaları boşamasak bariBizim evde de terör esiyor bir kaç gündür.
Eylül başında bitiyor dişini sıkRetro bitene kadar kocaları boşamasak bari
Ex geri dönse de sarsam bende içinden geçipmutlu olsam retro ona girsin.
Ay gelmesin kız kafaları karıştırıp gidiyor godoşlar.
Valla ben de diyorum var bir şeyler retro mudur nedir kaç gündür satış yapamıyorum halsizlik desen cabasıSelam canlarım şuan iki combo retro var sağlı sollu vuruyorlar. Allah yardım etsin. Peki ne Merkür Retrosunda neler olur:
Merkür gerilemesi nedeniyle ortaya iletişim, anlaşma, ifade, yolculuklar, ticaret, seyahat ve elektronik aletler gibi konularda aksaklıklar, gecikmeler veya hatalar çıkarabilir. (Google)
Bende aşırı sinir ve iletişim sorunları getirdi. Sizde nasıl etkileri var konuşalım.
Regl psikolojisi bende de var berbat bir durumOff fena vurdu beni. Duygusallık ,geçmişe özlempasif depresiflik şuan birde regl psikolojisi de gelicek