- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Yazın 200 ödesek kışın 500 ödesek biz de keşke. Ağustosta ödenen 500 koyuyorbana normal geldi isinmasiz apartman gorevlisi ve asansore 150 liraydi en son oturdugum yer.simdi 200 olmustur mesela orasi da
yani ama kisin izmirde 600 lira verdim beb isinmaya.ki siz Ankarada yasiyorsunuz soguk memleketYazın 200 ödesek kışın 500 ödesek biz de keşke. Ağustosta ödenen 500 koyuyor
Normalse gocunmam öderim de yöneticimiz şeffaf olsa keşke nereye ne kadar gidiyor hiç bilmiyoruz.Yılda 6000 cok normal . Kapıcı çöp alıyor asansör ısınma merdiven temizliği .
İsinma sadece 4000 tutar . Biz bu sene 3500 yakın doğalgaz ödedik çayır çayır da yakmadık
Haklısınız o konudaNormalse gocunmam öderim de yöneticimiz şeffaf olsa keşke nereye ne kadar gidiyor hiç bilmiyoruz.
Isınma dahil mi 325 çok uygunmuş.Tam olarak sizinle aynı ama daire sayısı 48. Dediğin gibi eski 2 asansör ve gerçekten 1 tanesi bozulup durur. Yaptırılır bazen 2 ay bazen 4 ay sonra tekrar bozulur. Evler 140 metrekare. Apartman görevlisi sizin dediginiz aynı işleri yapıyor. Biz 325 ödüyoruz. Ankara.
Bence normal değil ama bu biraz giriş katın asansör ödemesi gibi mecburi bir duruma benziyor.Evin kac metrekare oldugu da önemli, 70 metrekare evin isinmasiyla 160 metrekare evin isinmasi cok farkli seyler.
Biz ısınmasız 350 veriyoruz. Benim evim cift daire sayiliyor 700
Ben de bunu merak ediyorum. Giris katta 2 tane daire dubleks. En üstte de öyle. Bu 4 daire 700 ödüyor. Ama kapiciya iki kattan ayri ayri siparis vermiyoruz meselahavuza iki kere girmiyoruz, asansoru cift cift kullanmiyoruz hatta giriste oldugumuz icin asansoru hic kullanmiyoruz.
450 500 olsa kabul ama tam iki kati olmasi normal mi?
Isınma dahil mi?Site güvenlik asansör kapıcı vb var aylık 575 tl veriyorum.
Tam olarak sizinle aynı ama daire sayısı 48. Dediğin gibi eski 2 asansör ve gerçekten 1 tanesi bozulup durur. Yaptırılır bazen 2 ay bazen 4 ay sonra tekrar bozulur. Evler 140 metrekare. Apartman görevlisi sizin dediginiz aynı işleri yapıyor. Biz 325 ödüyoruz. Ankara.
Doğalgaz ayri ödüyorumIsınma dahil mi?
Tabii ki ısınma dahil. Bir de iki blok var bizde. Ikisinin de ayrı apartman görevlisi var bahçe ortak işte. Kocaman bahçesi var yeşillik, bakımlı çiçekler... Dun bahçeye indim çiçek kokusu sardı her yanımı:) yani o bahçeye bakım için de gidiyordur para. Sulaması bile paradır en azından.Isınma dahil mi 325 çok uygunmuş.