merkeze ilk gidildiğinde hormon testi ve sperm yesti yapıyorlarmı.

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar merkeze ilk muayeneye gidildiğinde hormon testi ve sperm testi yapılıp hemen sonuç alınıyormu.yoksa bizimmi bu tahlilleri götürmemiz gerekiyor.elimizde testler var ama eski..

canım eski testelere bakıyorlar ama özellikle sperm tahlilini yeniden istiyorlar ve tüm kan tahlillerini istiyorlar.ben alman hastanesinde tedavi oldum.ilk görüşmede bi sürü tahlil istediler elimde eskiler vadrdı ama pek ilgilenmediler onlarla.

ben ev taşırken rahim filimini atmışım ama rahim filmiyle ilgili doktor görüşü var elimde 2 kere deneme yapıldı tutmadı 3. denememi alman hastanesinde yaptırmak istiyorum ama korkuyorum tekrar rahim filimi istermi diye megul senden rahim filmi istedilermi

bende alman hastanesinde yaptırdım eski testlerimi götürdüm eşimin sperm testleride eskiydi doktorum sadece progesteron testini yeniletti ve hemen ilaca başladık gider gitmez ben adetin 2.günü gitmiştim doktoruma . ben burçak hanımın hastasıyım ve çok memnunum hala kontrollerim için oraya gidip geliyorum bol şanslar

bende alman hastanesinde yaptırdım eski testlerimi götürdüm eşimin sperm testleride eskiydi doktorum sadece progesteron testini yeniletti ve hemen ilaca başladık gider gitmez ben adetin 2.günü gitmiştim doktoruma . ben burçak hanımın hastasıyım ve çok memnunum hala kontrollerim için oraya gidip geliyorum bol şanslar

canım sana yapılan progesteron testinde sonucun kaç çıkmışt?

arkadaşlar merkeze ilk muayeneye gidildiğinde hormon testi ve sperm testi yapılıp hemen sonuç alınıyormu.yoksa bizimmi bu tahlilleri götürmemiz gerekiyor.elimizde testler var ama eski..
slm eskileri bizde vardı 1ay öncesinin yanımızda götürdük ama yeniden yaptılar garanti olsun diye zaten 2saat sonra veriyolar sonuçlarıda

X