• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merkez Önerisi

İnstagramdan numarası var asistani hep aktif ırdan fiyat bilgisi alabilirsiniz ben doğumusa kendisinde yapmayı çok istedim ama yolu bana uzak olduğu için tercih edemedim başka doktorla devam ediyorum
Evet siz söyleyince instagramdan baktım daha önce kendisi karşıma keşfette çok defa çıkmıştı hatırladım. İletişime geçip bir fiyat bilgisi alayım çok teşekkürler

Evet siz söyleyince instagramdan baktım daha önce kendisi karşıma keşfette çok defa çıkmıştı hatırladım. İletişime geçip bir fiyat bilgisi alayım çok teşekkürler
Rica ederim rabbim kucağınızı doldursun inşallah sanki yanlış hatırlamıyorsam sizinde pcos sıkıntınız vardı

Bebeğinizi allah bağışlasın. Söylediklerinizde çok haklısınız zaten bu nedenle en iyi yer bahçeci olduğu için tedavime orda başladım iki defa transfer oldum. Ama orada gerçekten nefes almak bile para maalesef
Başka iyi bir yere geçin ama önceliğiniz bu süreçte maddiyat olmasın. Evet çok çok haklısınız. Ama zaten her yer maşallah fiyat olarakta yakın artık.

3.transferimi şişli memorial de oldum orayı öneririm, bende bu forumdan okuyarak karar vermiştim merkeze

Kızlar merhaba bahçecide embriyolarım var onları taşımak istiyorum. Çünkü herşey orda inanılmaz pahalı. Nispeten daha uygun memenun kaldığınız klinik veya hastaneleri önerebilir misiniz. Bu 3.transferim olacak deneyimlerinize ihtiyacım var.
Hangi şehir

Sisli Memorial'de tup bebek paketi 160.000 TL ekstra birsey yapılmayacaksa. Sizin embriyolariniz olduğu için daha düşük ödeme yaparsınız. Ön görüşme ücretsiz dilerseniz bir görüşün

3.transferimi şişli memorial de oldum orayı öneririm, bende bu forumdan okuyarak karar vermiştim merkeze
Bende Şişli memorail düşünüyorum ortalama tutar ne kadar acaba , tabi kişiden kişiye değişir ama ortalama ne kadar ödediniz ?

Bende Şişli memorail düşünüyorum ortalama tutar ne kadar acaba , tabi kişiden kişiye değişir ama ortalama ne kadar ödediniz ?
Paket 160 bin. Biz ismsi sperm seçimi için 5.000 TL ekstra ödedik. Yapay zeka içinde yanlış hatırlamıyorsam 150 Euro ödedik. Bu süreçte genelde rahim filmi isteniyor. 14.000 tl rahim filmi için vermistim. Transfere kadar ilaçlarım ortalama 37-38 bin gibi tuttu. Eşimin sperm testi daha onceden oldugu icin onu yaptırmadık. Rutin tedavi öncesi benim ve eşimin tahlillerine de galiba 17 bin ödemistik

Paket 160 bin. Biz ismsi sperm seçimi için 5.000 TL ekstra ödedik. Yapay zeka içinde yanlış hatırlamıyorsam 150 Euro ödedik. Bu süreçte genelde rahim filmi isteniyor. 14.000 tl rahim filmi için vermistim. Transfere kadar ilaçlarım ortalama 37-38 bin gibi tuttu. Eşimin sperm testi daha onceden oldugu icin onu yaptırmadık. Rutin tedavi öncesi benim ve eşimin tahlillerine de galiba 17 bin ödemistik
Rahim dinlendirme , embriyo dondurma hariç dimi ?

Rahim dinlendirme , embriyo dondurma hariç dimi ?

şişli memorialde rahim dinlendirme için ayrı bir ücret almıyorlar benim ameliyatta olduğu için ödediğim rakam farklı oldu ben ödemeyi geçen sene yapmıştım paket fiyatı oluyor ve artı ücretler bununla ilgili forumda konu açılmıştı orda ayrıntılı yazanlar oldu elinizde hatta 5 yıl içinde tüp bebek için ilaç raporunuz dahi olsa 30.000 tlye yakın indirim uygulanıyor

Sisli Memorial'de tup bebek paketi 160.000 TL ekstra birsey yapılmayacaksa. Sizin embriyolariniz olduğu için daha düşük ödeme yaparsınız. Ön görüşme ücretsiz dilerseniz bir görüşün
Evet görüşeceğim orayla teşekkürler

Kızlar merhaba bahçecide embriyolarım var onları taşımak istiyorum. Çünkü herşey orda inanılmaz pahalı. Nispeten daha uygun memenun kaldığınız klinik veya hastaneleri önerebilir misiniz. Bu 3.transferim olacak deneyimlerinize ihtiyacım var.
Doktor Tayfun Bağış'ı öneririm. Kendisinin Altunizade'de özel kliniği var. Tüp bebek işlemlerini ise Ataşehir Acıbadem'de yapıyor. kendisi çok iyi bir doktordur.

Tüp bebek tedavisinin bu kadar pahalı olmasını anlamıyorum kesinlikle kimse denetlemiyor kafalarına göre bir piyasa belirliyorlar 160 nedir ya Allah yardımcımız olsun tekte de olmuyor ki bir de bunun ilaç parası var. Ben cimere şikayet etmeyi düşünüyorum bu fiyatları

Back
X