• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merkez Önerisi

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
498
Puanlar
43
Kızlar merhaba bahçecide embriyolarım var onları taşımak istiyorum. Çünkü herşey orda inanılmaz pahalı. Nispeten daha uygun memenun kaldığınız klinik veya hastaneleri önerebilir misiniz. Bu 3.transferim olacak deneyimlerinize ihtiyacım var.

Kızlar merhaba bahçecide embriyolarım var onları taşımak istiyorum. Çünkü herşey orda inanılmaz pahalı. Nispeten daha uygun memenun kaldığınız klinik veya hastaneleri önerebilir misiniz. Bu 3.transferim olacak deneyimlerinize ihtiyacım var.
Merhaba,
İstanbul tüp bebek merkezi Emre Karatekelioğlu'nu öneririm.

Hangi şehirdesiniz?

Şişli momorielde taşıyabilirsiniz

Şimdiki fiyatları bilmiyorum ama çok yüksek fiyatlar değildi. Ortalama fiyatlar vardı. Ben 2024 yılında Emre beyde tedavi oldum ve doğum yaptım.
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim. Teşekkür ederim öneriniz için

Yasemin çekmezi önerim ben çok bilgili işinin ehli bir hekim bir kere muayene şansı vermenizi tavsiye ederim

Merhaba kendisi hangi hastanede ücretleri nasıl biliyor musunuz
Kendisinin özel bir kliniği var ama acıbademle anlaşmalı işlemleri orada yürütüyor ben kendisinde tedavi oldum ikizlerim olacak allahın iziniyle tedavi ücretlerini hatırlamıyorum instagram hesabı var takip bakabilirsiniz nasıl görünüyorsa öyle bir kadın en azından bi muayene şansı verin derim aklınızda ne varsa hiç bıkmadan inanın cevaplıyor benim tedavi sürecim boyunca bir kere bile aklımda soru işareti kalmadı ayrıca gereksiz hiçbir uygulamada yapmıyor ticari bir hekim değil

Merhaba kendisi hangi hastanede ücretleri nasıl biliyor musunuz
İnstagramdan numarası var asistani hep aktif ırdan fiyat bilgisi alabilirsiniz ben doğumusa kendisinde yapmayı çok istedim ama yolu bana uzak olduğu için tercih edemedim başka doktorla devam ediyorum

Sizi çok iyi anlıyorum maddi olarak zor bir dönem ama bence öncelikle iyi bir yer mi ? Gidenler memnun mu buna bakın. Ucuz diye gidersiniz defalarca denemek zorunda kalırsınız boştan yere hormon almış olursunuz bir de zamanınız gider. İnsan bu yola girdi mi gözü bir şey göremiyor. Bende ikinci transferimde bebeğimi kucağıma aldım. Yaşına girecek yakında. Rabbim sizi yormadan size de nasip etsin inşallah 🙏🏻

Sizi çok iyi anlıyorum maddi olarak zor bir dönem ama bence öncelikle iyi bir yer mi ? Gidenler memnun mu buna bakın. Ucuz diye gidersiniz defalarca denemek zorunda kalırsınız boştan yere hormon almış olursunuz bir de zamanınız gider. İnsan bu yola girdi mi gözü bir şey göremiyor. Bende ikinci transferimde bebeğimi kucağıma aldım. Yaşına girecek yakında. Rabbim sizi yormadan size de nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bebeğinizi allah bağışlasın. Söylediklerinizde çok haklısınız zaten bu nedenle en iyi yer bahçeci olduğu için tedavime orda başladım iki defa transfer oldum. Ama orada gerçekten nefes almak bile para maalesef

Back
X