Merhaba, Arkadaslar adim Zehra ve Internette derdime derman ararken bu sayfayi buldum ve cok hosuma gitti. benim sorunum bu forumda olduguma göre bebisimizin olmamasi. ben aslen aksarayli olup almanyada yasamaktayim. 2 sene lik evliyim ve esimin spermleri olmadigindan tüp bebek tedavisini almanyada yaptirdik sonuc malesef negativ. simdi bir daha denemek istiyoruz yalniz bu kez türkiyedeki merkezlerden birisinde. bizim arzumuz aksarayya yakin yani ankara konya kayseri adana´daki illerdeki tüp bebek merkezlerinde yaptirmak. aslinda istanbuldaki memoriali düsündük ama maglesev maliyeti cok yüksek oranin ve bir de ayriyetten konaklama masraflari var ve birazcikde korku ( istanbul bizi yutar diye, ayak basmis degiliz). size sorum bize cok iyi bir tüp bebek merkezi önerebilirmisiniz. eger öneremeyiz derseniz nelere dikkat etmemiz lazim. eger bana yardimci olursaniz cok memnun olurum. ya da sadece kendi deneyimlerinizde bize faydali olabilir.
herkese simdiden cok tesekkürler. allah hepinizden razi olsun ve kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin.
Zeros
herkese simdiden cok tesekkürler. allah hepinizden razi olsun ve kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin.
Zeros