Merional ve genotropin kullanip faydasini goren oldumu

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Faydasini goren arkadaslar yazabilirmi....deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz..

Merional ile olmayan ve buyumeyen yumurtalarım olustu. Ovitralle ile catlattım ve 2 asılama 3 yumurta takıbi. Son tedavımde 3üz hamıle kaldım. Biri 8. Haftada kalbi durdu. Diğer ikisi 15 aylık

Merional ile olmayan ve buyumeyen yumurtalarım olustu. Ovitralle ile catlattım ve 2 asılama 3 yumurta takıbi. Son tedavımde 3üz hamıle kaldım. Biri 8. Haftada kalbi durdu. Diğer ikisi 15 aylık
Masallahhh...darisi basimiza insallah..🤗🤗sizin yumrtaniz olmuyomuydu..benim 2. Tup bebek denemem olucak daha oncekinde 1 tane oluatu..ama kalitesizdi..oncekinde gonalf kullanirken simdi gonalf ve bu dedigim 2 igne verildi..siizn yumurta sayiniz ne kadar artti ogrenebilirmiyim

Gonalla merıonal beraber kullanılmıyor dıye bılıyorum. Mesela bızım hastalıga gonal f yaramıyor.bnm amh 2 idi ama hıpofız gorev vermıyo. Fsh lh 0 oldugu için adet olamıyorum ilaçsız.

Gonalla merıonal beraber kullanılmıyor dıye bılıyorum. Mesela bızım hastalıga gonal f yaramıyor.bnm amh 2 idi ama hıpofız gorev vermıyo. Fsh lh 0 oldugu için adet olamıyorum ilaçsız.
Inanin bende bilmiyorum...ama benim yumurtam hem cok buyumuyo hem az kalitesiz hemde 1 tane olusuyo..belki o yuzdenn verildi

Inanin bende bilmiyorum...ama benim yumurtam hem cok buyumuyo hem az kalitesiz hemde 1 tane olusuyo..belki o yuzdenn verildi

Yumurta kalitesini arttırmak için pahalı vitamin hapları varmış onlardan kullandirttilar mi? Benim yumurta toplama islemimin yapildigi gün bir kız da transfer olmuştu. Hic yumurtası cikmiyormus, vitamin hapı kullandim 1tane cikti ama en iyi kalite imiş demişti. Bunlar öyle normal vitamin hapları değilmiş ama ilk denemem olduğu için sormadım. Şimdiki aklim olsa ismini alırdım o hapın

Yumurta kalitesini arttırmak için pahalı vitamin hapları varmış onlardan kullandirttilar mi? Benim yumurta toplama islemimin yapildigi gün bir kız da transfer olmuştu. Hic yumurtası cikmiyormus, vitamin hapı kullandim 1tane cikti ama en iyi kalite imiş demişti. Bunlar öyle normal vitamin hapları değilmiş ama ilk denemem olduğu için sormadım. Şimdiki aklim olsa ismini alırdım o hapın
Tabi yaklasik 2 aydir omepa q10 kullaniyorumm..birde biesteron ama biesteron hormon ilaci sanirim..sizindemi yumurtaniz az..

Tabi yaklasik 2 aydir omepa q10 kullaniyorumm..birde biesteron ama biesteron hormon ilaci sanirim..sizindemi yumurtaniz az..

Bizim erkek nedenli infertilite olduğu için standart doz ilaçla az yumurta toplandı, başarısız denemeden sonra şimdi ilaclar arttirilip daha fazla toplanacak bundan sonraki denemede. fakat yine de kendi folikullerim de azdı zaten, 5 sagda 5 tane de solda folikulum var. 10 tane yumurta verenleri duyunca folikullerimi nasıl arttırıp yumurta verme oranimi nasil arttiririm diye düşünüyorum. Arttirmak icin elimden geleni yapacağım. Savaşa hazırlanır gibi hazırlanıyoruz bu sefer. Prowomen ile hamilelerin kullandığı normal bir multivitamin mineral ile desteklemeyi düşünüyorum.

Benim yumurtalıklar zayıf.gonol f ve merionel le 9 yumurta oluştu ilk tüp bebekte. 1tane embriyo kaldı o da kalitesizdi ve tutmadı. Şimdi ise merional ve fostimon başladı doktorum. İşallah işr yarar

Benim yumurtalıklar zayıf.gonol f ve merionel le 9 yumurta oluştu ilk tüp bebekte. 1tane embriyo kaldı o da kalitesizdi ve tutmadı. Şimdi ise merional ve fostimon başladı doktorum. İşallah işr yarar
Allah allahh..benim anlamadigim canim 9 yumurtayida topladilarmi..toplandiktan sonra 8 i dollenmedi 1 i mi dollendi..yoksa toplanmadan once sadece 1 imi gelisti..

Insallahh yarar..buarada..bende 1 yumurta olstu..oda dollendi ama kalitesizdi..olmadi malesef

9 tane yumurta toplandı. 7 si döllendi. Ama 5.güne bşr tane kaldı
Ne guzel 5 tane kalmis ..benim 3. Gunde hemen transfer ettiler cunki kalitesizdi..risk almak istemediler canim..bide 1 tane embriyo olunca..peki kuzum bisey daha sormak istiyorum bu igneleri kullanmadan once hic kontrol olmusmuydu yani yumurta sayin daha onceleri kacti..ortalama..arttidami 9a cikti..yoksa zaten 9 tane ortalama olusuyomuydu sende..sundan dolayi merak ediyorum yumurta sayim az ve ilk defa merional ve genotrapin ignelerini deniyorum..

Back
X