Masallahhh...darisi basimiza insallah..Merional ile olmayan ve buyumeyen yumurtalarım olustu. Ovitralle ile catlattım ve 2 asılama 3 yumurta takıbi. Son tedavımde 3üz hamıle kaldım. Biri 8. Haftada kalbi durdu. Diğer ikisi 15 aylık
Inanin bende bilmiyorum...ama benim yumurtam hem cok buyumuyo hem az kalitesiz hemde 1 tane olusuyo..belki o yuzdenn verildiGonalla merıonal beraber kullanılmıyor dıye bılıyorum. Mesela bızım hastalıga gonal f yaramıyor.bnm amh 2 idi ama hıpofız gorev vermıyo. Fsh lh 0 oldugu için adet olamıyorum ilaçsız.
Bunlatin iceriklerini biliyormuaunuz..neden baskilayacagini dusundunuzz..İyi bir cerraha gıdın. Ben ıkısının birbirini baskılayacagını düşünüyorum.
Inanin bende bilmiyorum...ama benim yumurtam hem cok buyumuyo hem az kalitesiz hemde 1 tane olusuyo..belki o yuzdenn verildi
Tabi yaklasik 2 aydir omepa q10 kullaniyorumm..birde biesteron ama biesteron hormon ilaci sanirim..sizindemi yumurtaniz az..Yumurta kalitesini arttırmak için pahalı vitamin hapları varmış onlardan kullandirttilar mi? Benim yumurta toplama islemimin yapildigi gün bir kız da transfer olmuştu. Hic yumurtası cikmiyormus, vitamin hapı kullandim 1tane cikti ama en iyi kalite imiş demişti. Bunlar öyle normal vitamin hapları değilmiş ama ilk denemem olduğu için sormadım. Şimdiki aklim olsa ismini alırdım o hapın
Tabi yaklasik 2 aydir omepa q10 kullaniyorumm..birde biesteron ama biesteron hormon ilaci sanirim..sizindemi yumurtaniz az..
Allah allahh..benim anlamadigim canim 9 yumurtayida topladilarmi..toplandiktan sonra 8 i dollenmedi 1 i mi dollendi..yoksa toplanmadan once sadece 1 imi gelisti..Benim yumurtalıklar zayıf.gonol f ve merionel le 9 yumurta oluştu ilk tüp bebekte. 1tane embriyo kaldı o da kalitesizdi ve tutmadı. Şimdi ise merional ve fostimon başladı doktorum. İşallah işr yarar
Insallahh yarar..buarada..bende 1 yumurta olstu..oda dollendi ama kalitesizdi..olmadi malesefBenim yumurtalıklar zayıf.gonol f ve merionel le 9 yumurta oluştu ilk tüp bebekte. 1tane embriyo kaldı o da kalitesizdi ve tutmadı. Şimdi ise merional ve fostimon başladı doktorum. İşallah işr yarar
9 tane yumurta toplandı. 7 si döllendi. Ama 5.güne bşr tane kaldıAllah allahh..benim anlamadigim canim 9 yumurtayida topladilarmi..toplandiktan sonra 8 i dollenmedi 1 i mi dollendi..yoksa toplanmadan once sadece 1 imi gelisti..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm ☺ herkes için dua ediyorumInsallahh yarar..buarada..bende 1 yumurta olstu..oda dollendi ama kalitesizdi..olmadi malesef
Ne guzel 5 tane kalmis ..benim 3. Gunde hemen transfer ettiler cunki kalitesizdi..risk almak istemediler canim..bide 1 tane embriyo olunca..peki kuzum bisey daha sormak istiyorum bu igneleri kullanmadan once hic kontrol olmusmuydu yani yumurta sayin daha onceleri kacti..ortalama..arttidami 9a cikti..yoksa zaten 9 tane ortalama olusuyomuydu sende..sundan dolayi merak ediyorum yumurta sayim az ve ilk defa merional ve genotrapin ignelerini deniyorum..9 tane yumurta toplandı. 7 si döllendi. Ama 5.güne bşr tane kaldı
Amin canim bugun arife gunuydu bende cok dua ettim..insallahh..butun isteyen bayanlara allah nasip e der..cani gonulden bunu isterimHepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm ☺ herkes için dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?