Meriofert / cetrotide vurulanlar

Hey maşallah yok atmayın birgün olursa bebeğinizle beraber igneleri dizip resim çekersiniz seni ne zorlukla buldum diye anınız kalsın inşallah
Eskiden bu olayi cok klişe bulurdum, oyle olmuyormuş meger. Annelerin binbir aci zorlukla kavustuklari bebeklerinin dunyaya gelis mucadelesinin kaniti adeta o igneler. Nasip olsun bizlere de

Eskiden bu olayi cok klişe bulurdum, oyle olmuyormuş meger. Annelerin binbir aci zorlukla kavustuklari bebeklerinin dunyaya gelis mucadelesinin kaniti adeta o igneler. Nasip olsun bizlere de
Doğrudur inan ki insan başına gelmeden anlayamıyor uzaktan herşey basit gibi geliyor ama o her bir iğne vurulurken yaşadığın ay demen bile yaşadığın zorlugu anlatıyor ama sonu güzel olunca insan hepsini unutuyor gerçekten

Düşün benim yumurtalarım sadece lokal anestezi eşliğinde alınıyor de ki o iğne fayda ediyor mu bağıra bagıra toplandı ama sonra embriyon oluşunca onu da unutuyorsun insan ara verince o zorluğu yaşamamış gibi tekrar başlama heyecanı sarıyor işte hep bir umut

Doktorum birde damar yoluyla bir ilaç sıktı dedi ki seni mayıştıracak yorgun hissedeceksin diyecektim yok kurba nerde herşeyi hissediyordum iğnenin yumurtalığı giriş hepsini acı olarak hissettim ya

Doktorum birde damar yoluyla bir ilaç sıktı dedi ki seni mayıştıracak yorgun hissedeceksin diyecektim yok kurba nerde herşeyi hissediyordum iğnenin yumurtalığı giriş hepsini acı olarak hissettim ya
Aaaa nasil ya

Benim doktorum ilk tüp bebeğe başladığımda ön görüşmeye gittik bize söyledi yumurta toplama işlemini sadece lokal anestezi eşliğinde yapıyoruz üç yıldır yaklaşık daha önce genel anestezi yapıyorlarmış fakat araştırmalar sonunda genel anestezinin yumurtalık üstünde olumsuz etki yaratıyormuş ondan dolayı böyle bir karar almışlar ve ben buna rağmen yaptım ilk tedavide çok hissetmemiştim ikinci ve üçüncü de aşırı derecede hissettim hatta sabahına laboratuvar doktoru aradı sonuçlar için bana dedi dün çok acı çektiniz yan oda da hepsini duymuş demek ki çok bagırmışım farkında bile değilim anestezi doktorumda benim elimi tut diyo bende tutup sıktım dedim sanki normal doğum yapıyorum sonradan kendime güldüm

Hay allah zor olmus senin icin cok, bize verilen de cok minik bir sedasuon aslinda eni konu bir ameliyat anestezisi degil tabii ki ama seninkiyle alakasi yok
Ben burnuma maskeyi indirdigini hatirliyorum anestezi uzmaninin, sonra uyandigimda odada doktorum kac yumurta topladigini islemin nasil gectigini soyluyordu

Ya ne güzel en azından hissetmiyorsun ben macerayı ve zoru severim nerde zorluk orada ben kolaylık sevmem

Allahım o her seferinde yumurtayı toplamak için girdiğinde sanki matkapla bir yeri delersin ya öyle birşey hissediyorsun

Yok bizi tekerlekli sandalyeyle gözlem odasına indiriyorlar orada 2 yada 3 saat arası kalıyorsun serum veriyorlar sonra çay tuzlu birşeyler ikram ediyorlar tam kendine gelince lavaboya gitmeni söylüyorlar sonra üstünü giymeye biraz daha bekliyorsun sonra doktor yukarı çağırıyor ondan sonra söylüyor kaç yumurta toplandı kaç tane olgun çıktı vs sonra durumunu sorup ona göre eve gönderiyor

Aa ben baya odaya yatis yapmistim, bir saat kaldirmadilar o arada kahvalti geldi filan,sonra hemsireyle lavaboya gittim idrarda kan var mi diye bakti. Sonra iyi hissedince yolladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…