Meriofert / cetrotide vurulanlar

simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
535
296
18
31
Merhabalar, bu iki igne tedavimin son gunu eklendi. Daha onceki opu zamani sadece gonalf kullanmistim. Bu sefer biraz asenkron buyumus folikuller, sanirim bunlar o dengeyi kurmak icinmis cok da detayli sormadim kafami karistirmamak adina
kullananlara sorum su olacak, sizler de sona dogru mu kullandiniz yoksa basindan beri mi? Ve toplama gunu elde edilen yumurta sayiniza etkisi oldu mu ? Tek bir gun birer doz uygulandigi icin faydasi ne denli olur bilemedim

Merhaba ben iki kere opu oldum ikisinde de ortasında başladım diyebilirim. Yumurtaların kontrolsüz çatlamasını önlemek için kullanılıyor.tedavinin sonunda da ovitrelle kullanılıyor bu da çatlatma iğnesi. Sizin son gün cetrotide kullanılmasını ben anlayamadım ama doktorunuzun bir bildiği vardır heralde :)

Ben cetrotide kullanmaya tedavinin ortasında basladim gonol f yumurtaları büyütürken cetrotide de yumurtaların zamansız çatlamasıni önlüyor diye biliyorum

Ben o catlamama icin gunde uc tane duphaston iciyordum, ayni gorevi goruyor demislerdi tedbiren verilmisti. Bu sefer de yine onu icmeme ragmen son kontrolumden bugune boyle bir durum olusmus malesef. Carsamba gunu esit gibilerdi, simdi dort tanesi daha one cikmis onlari stoplamak icin sanirim bunlari uygulatti. Evet ovitrelle vuruldum, meriofert /cetrotide ikilisinin saatini ayri, ovitrelle ve gonapeptly in saati ayri belirlendi. Umarim son bir gun yetecek kadar fark vardir folikullerin aralarinda doktor verdiyse tabii ki benden iyi bilecek mantigiyla cok sorgulamamaya calisiyorum. Sonra eve gelince merak icimi kemiriyor istemsiz

Bende 2 gün kala 2 adet cetrotide vuruldum son günü boş geçmiştik 2 dozun 1 ini hapla 1 ini iğne olarak vermiş olabilir meriofert kullanmadım
Evet benim de yarin ignem yok sadece ilacim var, pzt de opu. Cok tesekkur ederim yanitiniz icin

Bende hep ignelerimi vurmaya başladıktan sonra 6. gün cetrotide vurulmaya başladım diğer dediğiniz şeyleri kullanmadım her tedavi farklı oluyor galiba

Şimdiden geçmiş olsun dilerim su gibi geçer inşallah güzel sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyoların oluşsun darısı transfere olsun inşallah

Bende hep ignelerimi vurmaya başladıktan sonra 6. gün cetrotide vurulmaya başladım diğer dediğiniz şeyleri kullanmadım her tedavi farklı oluyor galiba
Benim de 8.gunum bugun ilk tedavide sadece gonalf ile devam etmistim 9 gun boyunca. O yuzden simdi verilince garipsemedim degil. Her seyden de nem kapar oldum artik sabrimin sonlarindayim biliyorsun az cok evet herkesin tedavisi cok kisiye ozel gercekten de

Şimdiden geçmiş olsun dilerim su gibi geçer inşallah güzel sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyoların oluşsun darısı transfere olsun inşallah
Amin cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin hepimizin gonlune gore olsun, emeklerimiz cektigimiz sıkıntılar katıyla karsiligini bulsun unutalim gitsin bu gunlerimizi

Öyle doğrudur hımm normalde o cetrotide hep ortasında vurulması lazım yoksa yumurtalar büyüdükçe kendi kendine dışarı salınmasın diye önlem amaçlı sabah vurulması gerekiyor her doktorda değişikmiş bacım

ben hep menogon markası vardı ilk onla yumurtalar uyarıldı 6. Günden sonra sabah iğnesine başladım taki opu günü belli olana kadar vuruyordun en son ki ignem de pergoveris markasıydı

ben hep menogon markası vardı ilk onla yumurtalar uyarıldı 6. Günden sonra sabah iğnesine başladım taki opu günü belli olana kadar vuruyordun en son ki ignem de pergoveris markasıydı
Bak ben de o isimleri bilmiyorum hic gercekten her doktorun metodu da farkli, her hastanin bunyesi de. Ilkinde niye olmamisti mesela bende de simdi oldu di mi fazla kurcalamamak lazim sanirim
Amin amin inşallah geçecek canım inşallah seneye bu zamanlar dilerim bebişin kucağında olsun
O gunleri de gorecegiz inaniyorum, senin icin de hepimiz icin de..

Bunlar yumurta büyütme ilaçlarımdı bu markaydı hepsini sakladım birgün olursa hayalimiz var nasip olursa inşallah

Eklentiler

• IMG_6787.jpeg
    349,9 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…