Ben o catlamama icin gunde uc tane duphaston iciyordum, ayni gorevi goruyor demislerdi tedbiren verilmisti. Bu sefer de yine onu icmeme ragmen son kontrolumden bugune boyle bir durum olusmus malesef. Carsamba gunu esit gibilerdi, simdi dort tanesi daha one cikmis onlari stoplamak icin sanirim bunlari uygulatti. Evet ovitrelle vuruldum, meriofert /cetrotide ikilisinin saatini ayri, ovitrelle ve gonapeptly in saati ayri belirlendi. Umarim son bir gun yetecek kadar fark vardir folikullerin aralarindaMerhaba ben iki kere opu oldum ikisinde de ortasında başladım diyebilirim. Yumurtaların kontrolsüz çatlamasını önlemek için kullanılıyor.tedavinin sonunda da ovitrelle kullanılıyor bu da çatlatma iğnesi. Sizin son gün cetrotide kullanılmasını ben anlayamadım ama doktorunuzun bir bildiği vardır heralde :)
Herkes ortasinda baslamis sanirim, ben son gunBen cetrotide kullanmaya tedavinin ortasında basladim gonol f yumurtaları büyütürken cetrotide de yumurtaların zamansız çatlamasıni önlüyor diye biliyorum
Bende 2 gün kala 2 adet cetrotide vuruldum son günü boş geçmiştik size o 2 dozu 1 ini hapla 1 ini iğne olarak vermiş olabilir meriofert kullanmadımHerkes ortasinda baslamis sanirim, ben son gunmeriofert de kullanilmis miydi ?
Evet benim de yarin ignem yok sadece ilacim var, pzt de opu. Cok tesekkur ederim yanitiniz icinBende 2 gün kala 2 adet cetrotide vuruldum son günü boş geçmiştik 2 dozun 1 ini hapla 1 ini iğne olarak vermiş olabilir meriofert kullanmadım
Cok tesekkurlerRica ederm şimdiden geçmiş olsun
Benim de 8.gunum bugunBende hep ignelerimi vurmaya başladıktan sonra 6. gün cetrotide vurulmaya başladım diğer dediğiniz şeyleri kullanmadım her tedavi farklı oluyor galiba
Amin cok tesekkur ederim guzel dileklerin icinŞimdiden geçmiş olsun dilerim su gibi geçer inşallah güzel sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyoların oluşsun darısı transfere olsun inşallah
Öyle doğrudur hımmBenim de 8.gunum bugunilk tedavide sadece gonalf ile devam etmistim 9 gun boyunca. O yuzden simdi verilince garipsemedim degil. Her seyden de nem kapar oldum artik sabrimin sonlarindayim biliyorsun az cok evet herkesin tedavisi cok kisiye ozel gercekten de
Amin amin inşallah geçecek canım inşallah seneye bu zamanlar dilerim bebişin kucağında olsunAmin cok tesekkur ederim guzel dileklerin icinhepimizin gonlune gore olsun, emeklerimiz cektigimiz sıkıntılar katıyla karsiligini bulsun unutalim gitsin bu gunlerimizi
Bak ben de o isimleri bilmiyorum hicben hep menogon markası vardı ilk onla yumurtalar uyarıldı 6. Günden sonra sabah iğnesine başladım taki opu günü belli olana kadar vuruyordun en son ki ignem de pergoveris markasıydı
O gunleri de gorecegiz inaniyorum, senin icin de hepimiz icin de..Amin amin inşallah geçecek canım inşallah seneye bu zamanlar dilerim bebişin kucağında olsun
Amin amin inşallahBak ben de o isimleri bilmiyorum hicgercekten her doktorun metodu da farkli, her hastanin bunyesi de. Ilkinde niye olmamisti mesela bende de simdi oldu di mi fazla kurcalamamak lazim sanirim
O gunleri de gorecegiz inaniyorum, senin icin de hepimiz icin de..
Bunlar yumurta büyütme ilaçlarımdı bu markaydı hepsini sakladım birgün olursa hayalimiz var nasip olursa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?