• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merinos klasikmi saray ırmakmı

selma2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
79
0
86
Ankara
bu halılardan kullanan memnun olan varmı leke tutmasından korku:1shok:yorum birde tüylerinin yapışmasından evdeki lerde aynı proplemler var degişim yapacagım

saray ırmak aldım yeni, şu an tüy dökme aşamasında. çok şık duruyor ama leke tutma durumunu bilemiyorum henüz.

Kesinlikle merinos değil. Yanılmıyorsam Saray da merinosun yan ürünü... başkalarına bak tatlım . Çok şikayet var ikisinde de. Şikayetvar.com u bi ziyaret et:3:

Kesinlikle merinos değil. Yanılmıyorsam Saray da merinosun yan ürünü... başkalarına bak tatlım . Çok şikayet var ikisinde de. Şikayetvar.com u bi ziyaret et:3:

saray merinosun yan ürünü mü??? :53: ilk defa duydum...olurmu öyle şey...saray yılların markası ve bence daha kaliteli....ben vizyon ve klasik olanlarından kullandımm... :68:

saray merinosun yan ürünü mü??? :53: ilk defa duydum...olurmu öyle şey...saray yılların markası ve bence daha kaliteli....ben vizyon ve klasik olanlarından kullandımm... :68:

Merinos ne arkadaşlar beş para etmez pişman olursunuz.Ayrıca da saray yılların markası dediğin gibi.merinos yeni çıktı ve adi çok.abimin arkadaşı satıyor mağazası var o bile sakın ha diyor..

Merinos çok iyi halıdır. yurt dışından arta kalan NAYLON halıları marka diye yutmaktansa sapasağlam Merinos kullanmak çok daha iyi değil mi?!

bızde satıyoruz merınos dınarsu ve padısahı henuz bıze sıkayetle gelen olmadı bende evımde kullanıyorum bı halının yün olması cok onemlı bence naylon halı zaten yapısıyor ve leke tutuyor..bıde leke tutmamasını ıstıyosan bırsey damladığı an hemen sılmen gerekıyor cnm ..:emir_bebek:

Back
X