Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu halılardan kullanan memnun olan varmı leke tutmasından korku:1shok:yorum birde tüylerinin yapışmasından evdeki lerde aynı proplemler var degişim yapacagım
Kesinlikle merinos değil. Yanılmıyorsam Saray da merinosun yan ürünü... başkalarına bak tatlım . Çok şikayet var ikisinde de. Şikayetvar.com u bi ziyaret et
Kesinlikle merinos değil. Yanılmıyorsam Saray da merinosun yan ürünü... başkalarına bak tatlım . Çok şikayet var ikisinde de. Şikayetvar.com u bi ziyaret et
saray merinosun yan ürünü mü??? ilk defa duydum...olurmu öyle şey...saray yılların markası ve bence daha kaliteli....ben vizyon ve klasik olanlarından kullandımm...
saray merinosun yan ürünü mü??? ilk defa duydum...olurmu öyle şey...saray yılların markası ve bence daha kaliteli....ben vizyon ve klasik olanlarından kullandımm...
Merinos ne arkadaşlar beş para etmez pişman olursunuz.Ayrıca da saray yılların markası dediğin gibi.merinos yeni çıktı ve adi çok.abimin arkadaşı satıyor mağazası var o bile sakın ha diyor..
bızde satıyoruz merınos dınarsu ve padısahı henuz bıze sıkayetle gelen olmadı bende evımde kullanıyorum bı halının yün olması cok onemlı bence naylon halı zaten yapısıyor ve leke tutuyor..bıde leke tutmamasını ıstıyosan bırsey damladığı an hemen sılmen gerekıyor cnm ..