- Konu Sahibi merikeklik
-
geçmiş olsun canım önceden meme dokun varmıydı bence 275cc ideal bir seçim kas altı olduğu için daha büyük protezleri kasın altına yerleştirdiklerinde ilerde iyileştiğinde bile kaslarını etkiliyo zorlamamak lazım bence pişman olma ilerde yumuşadıklarına masaj yaparsın birleştirerek benimde çok ayrıktı hala ayrık yapacak bişey, 2-3 ay geçsin gözüne büyük bile gelir, ama çok hareket etme işler kalsın
İnşallah dediğimiz gibi olur.eski ölçülerimcanım tekrar geçmiş olsun diliyorum. fairtale arkadasımın dedıgı gıbı bıraz dınlenmene bak kas altı olmussun bırde en zoru dıyorlar hep. kaslarını cok yormadan dınlen bence de. ne yazık kı eskı meme yapısının ustune yaptıkları ıcın ortasını yaklastıramıyorlar benım ıcın de oyle bır durum soz konusuydu. ama bunun ıcın kendını uzmeye degmez dıye dusunuyorum. mutlu olmaya bak bence arkadasım. hayırlı olsun
Tesekkur ederimcanim.ameliyattan sonra bende keşke HIGH profil olsa ydi dedim.göğüs yapım biraz öne doğru cikintili duruyordu,yüksek profil yakismaz diye düşündüm,cesaret edemedimama HIGH profil 325 cc yi rahat kaldirirmis.
tavsiyede bulunmak icin cok erken donemdeyim muhtemelen daha 17 gun oldu ama daha eski olmus insanlarin fotograflarindan cikarttigim sonuc kesinlikle yuksek profil bence doktora illa bu olsun diye israr etmemekte gerek ama ne istedigine karar verip ona gore sonuc istenmeliben de haftaya ıstanbulda 5 doktorla görusmem var..yaklasık 3 aydır arastırma yapıyorum
tugrul turan,naci celık,barıs cakır,hasan fındık ,zekariye kul
ama bende high profilden cekınıyordum cunku benım göğüs yapımda cok sıkık dırek one bakıo :) oyuzden garıp mı olur acaba dedim..birde cc konusunda burdan okudugum tecrubelere gore cok da korkak olmamak gerekmıs..
canim karar verip olmussun ameliyatini gecmisler olsun.. medikalci sorununu halledebildin mi kabul ettin mi durumu ? cok fazla problem etme buyuk kotu gorunumlu olsa diye dusun artik geri donusu yok olumlu dusunmeye calis..Canim hiç korkak olma.görüşmelerini yap.onlar sana yol gösterir.ben biraz gözü kapali daldım bu ise.tek doktor.tek görüşme.amelyatimdan memnunum.eve geldiğim gün hep ayaktaydim.4.gün kollarimi zorlamadan is yaptim.kahve değer agrim ölmesi.
Bende göğüs ya pim cikintili çok büyük durur diye yüksek profil istemedim,cekindim.
bir de şu detay vereyim.doktor ameliyatta meme aleti kesisinde kesiti mememizin ilk halinin alt çizgisinden yapmiyor.daha alttan yapiyorki meme daha aşagida dursun.çünkü mememiz zaten küçük,onun altindan yapsa meme yukari yerleşir.
Modaratelerde taban geniş yükseklik az,yuksek profilde ayni taban genişliğine daha büyük cc konabiliyor.ben doktora 300 olsun dedim,275 koymuş.sonra baktim 300un 275 ten tek far ki 1cm daha tabani geniş.o zaman Dank etti,yüksek profil ayni taban genişliğinde daha büyük cc olmaliymis.
Gecmis olsun, benim de yarin ameliyat gunum belli olacak. Olcu konusunda dr birakmak mi lazim yoksa israrci mi olmali iyice kafam karisti. Benim de gogus dokum yok denecek kadar. Umarim ben de bir once kavusurum dolgun goguslere:) Bu arada kas alti olmana ragmen cok cabuk ayaga kalkmissin sanki, en cok endiselendigim konu da bu. İki tane oglum var kucugum 1,5 yasinda.Cabuk toparlanabilir miyim merak ediyorum.
Tesekkur ederim arkadaşlar.
Giz oraya atılan dikisin izi kalirmi bilmiyorum.
Medikal ayni parayı aldı ama doktorun bir güzellik yaptı,heyet raporu cıkardi.hastaneye para ödemedim.
Bu arada bugün antibiyuotiklrrin etkisi ile ishal oldum.sabahtan beri yatiyorum.ameliyat bunu yaninda devede kulak kaldı.kaybetti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?