C Cananksck Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 6 0 37 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Cananksck #1 Arkadaşlar gogus buyutme sonrasi korseli sütyeni nekadar süre kullandınız ben devlet hastanesinde oldum ameliyat bana 6 ay giyceksin dediler
Arkadaşlar gogus buyutme sonrasi korseli sütyeni nekadar süre kullandınız ben devlet hastanesinde oldum ameliyat bana 6 ay giyceksin dediler
L ladydiana1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 406 192 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Cananksck #2 Bana doktorum 1 ay şart dedi sonra çıkarabilirsin dedi ama ben sütyene o kadar alıştım ki 3 4 ay taktım
Bana doktorum 1 ay şart dedi sonra çıkarabilirsin dedi ama ben sütyene o kadar alıştım ki 3 4 ay taktım
B Belmaaaa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 65 26 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Cananksck #3 Cananksck .!.: Arkadaşlar gogus buyutme sonrasi korseli sütyeni nekadar süre kullandınız ben devlet hastanesinde oldum ameliyat bana 6 ay giyceksin dediler Genişletmek için tıkla... Hangi devlet hastanesinde oldunuz ? Memnun kaldınız mı ?
Cananksck .!.: Arkadaşlar gogus buyutme sonrasi korseli sütyeni nekadar süre kullandınız ben devlet hastanesinde oldum ameliyat bana 6 ay giyceksin dediler Genişletmek için tıkla... Hangi devlet hastanesinde oldunuz ? Memnun kaldınız mı ?
C Cananksck Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 6 0 37 11 Şubat 2021 Konu Sahibi Cananksck #4 Muky .!.: Hangi devlet hastanesinde oldunuz ? Memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Göztepe süleyman yalcın şehir hastanesinde oldum şuan için memnunum dr tolga aksan iyi bir cerrah
Muky .!.: Hangi devlet hastanesinde oldunuz ? Memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Göztepe süleyman yalcın şehir hastanesinde oldum şuan için memnunum dr tolga aksan iyi bir cerrah
T tari_prl Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2021 3 0 30 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Cananksck #5 Tolga beyle benim de randevum var sonuç nasıl hala memnunmusunuz
M mommyjuly Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2013 533 173 34 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Cananksck #6 2 ay dedi doktor ama sonrasında da kullanabilirsin dedi,bende neredeyse ,2.5 ay taktım hala ara ara takıyorum
2 ay dedi doktor ama sonrasında da kullanabilirsin dedi,bende neredeyse ,2.5 ay taktım hala ara ara takıyorum