Merhabalar

Seda yener

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
373
93
18
32
Kızlar 3 gün önce kan testi negatif çıktı testim adet günüm bir gün gecikti herzaman düzenlidir şimdiye kadar hiç gecikme yaşamadım ve adet belirtilerim hiç yok. Geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Kızlar 3 gün önce kan testi negatif çıktı testim adet günüm bir gün gecikti herzaman düzenlidir şimdiye kadar hiç gecikme yaşamadım ve adet belirtilerim hiç yok. Geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Biraz daha bekle evde test yap canım
Geç döllenme olabilir evet ama test yap gelmezse 1 2 gün daha rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım geç döllenme olsa bile 1 günlük gebelik bile kanda çıkar ümidini kırmak istemem ama bence bı kaç gün bekle tekrar kan yaptır

Canım geç döllenme olsa bile 1 günlük gebelik bile kanda çıkar ümidini kırmak istemem ama bence bı kaç gün bekle tekrar kan yaptır
Bekliycem bir kaç kişi gördüm yaşayan adetten 2 gün önce negatif çıkıp da daha sonra pozitif gören o yüzden umutlandım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…