herkese merhaba hanımlar yeni üye oldum. Misafir olarak takip ediyordum ama size danışmak istediğim bi husus var. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Adet günümde kan testi yaptırdım 75.06 çıktı bu pozitif aradan 4 gün geçti ve adetimde gelmedi tekrar test yaptırdım değerim < 1.20 çıktı. Bu süreçte bel ağrısı kasık ağrısı ve hala daha oturduğumda veya hareket ederken geldiğini farkkettiğim akıntım var. İç çamaşırımı ıslatıcak derecede.. herhangi adetim gelicek bi belirtim de yok. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Değerleri düşen ve hala adet olmayan??
Canım doktorla görüştün mü. Gebelik olmuş sonra sonlanmiş gibi bu sonuçlara göre. Bence en kisa surede bir doktora git. Sonra seni rahatsiz edecek bir durum olmasin. Gecmis olsun simdiden.
Canim ben 2 defa dusuk yaptim. Bir suru test yapildi. Hicbir sey cikmadi cok sukur. Bazen sebepsiz olabiliyor boyle seyler. En dogrusunu doktorla goruserek ogrenebilirsin. Hic aglayip daha fazla üzme kendini canim. Doktorum bana, bebek saglikli olmadigi icin vucut sonlandiriyor demisti. Allah gostermesin özürlü olsa daha cok üzülürsün. Umarim en kisa zamanda saglikli bir hamilelin olur.
Sanırım kimyasal gebelik yaşamışınız...
Bikaç yıl önce bendede oldu değerim 68 e yükseldi sonra düştü ama düşmesiyle adetimin başlaması bir oldu.
Endişelenme bir problem yoktur diğer ayına yeNiden hamile kalmıştım...
Sanırım kimyasal gebelik yaşamışınız...
Bikaç yıl önce bendede oldu değerim 68 e yükseldi sonra düştü ama düşmesiyle adetimin başlaması bir oldu.
Endişelenme bir problem yoktur diğer ayına yeNiden hamile kalmıştım...
Benim henüz adetim başlamadı canım inşallah biran önce olurum ama korkum bütğn bütün et parçası şeklinde mi olur çok büyük değildi sanırım değerlerim. Birde kimsayl geçirenler çok çabuk hamile kalıyomuş sonrası doğru mu canım netten bakındımda hemen hemen herkese sonrasında hamile kalmış
Canim ben 2 defa dusuk yaptim. Bir suru test yapildi. Hicbir sey cikmadi cok sukur. Bazen sebepsiz olabiliyor boyle seyler. En dogrusunu doktorla goruserek ogrenebilirsin. Hic aglayip daha fazla üzme kendini canim. Doktorum bana, bebek saglikli olmadigi icin vucut sonlandiriyor demisti. Allah gostermesin özürlü olsa daha cok üzülürsün. Umarim en kisa zamanda saglikli bir hamilelin olur.
Canım aklıma geliyor benimde diyorum hayırlısı buymuş sağlıklı değilmiş demekki Rabbim en güzelini bilir doktora görünücem ama inşalah tekrar hamile kalmama engel olmaz
Benim henüz adetim başlamadı canım inşallah biran önce olurum ama korkum bütğn bütün et parçası şeklinde mi olur çok büyük değildi sanırım değerlerim. Birde kimsayl geçirenler çok çabuk hamile kalıyomuş sonrası doğru mu canım netten bakındımda hemen hemen herkese sonrasında hamile kalmış