&
♥ Cleo ♥
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
-
canım ben erken doğum yaptm.37+1 de.suyum geldi,hiç sancım olmadı.bebeğim başı yukarıdaydı.dr benden önce hastanedeydi.ben gittiğimde bebeğin kalp atışını dinledi,ultrasonda bebeğin yeri ve pozisyonunu belirledi.hemen sezaryana alındım.ne olduğunu anlamadan bebişin kucağımdaydı.lavman yapılmadı.yani tam benlik oldu.(ben çok korkak olduğum için nasıl anestezi alacağım diye düşünüp duruyordum)panikten ne olduğunu anlamadım bile.Allah gönlüne göre verir inşallah.♥ Cleo ♥;3477812 .!.:Selam kızlar. Malum dogumum yaklasıyor. Hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Dogum yapmıs hanımlara bikac sorum olacak. Nolur cvplarınızı bekliyorum.
1. Kacıncı haftada sancılarınız basladı? Gece mi basladı gunduz mu? Nisan geldi mi hemen? Nisandan sonra mı suyun gelmesi gerekiyor?
2. Dogum icin hastaneye gittiniz. Doktorunuz neler yapıtı ilk olarak? Ultrasonla mı baktı? Alttan muayene mi yaptı? Nst ye mi bagladı? yoksa hepsini sırayla mı yaptı?
3. Lavmanı nezaman yaptılar size?
Kısacası ogrenmek istedigim ben dogum icin hastaneye yattıgımda doktorum bana neler yapacak? Hepsini bilmek istiyorum))) simdiden tesekkur ederim:1hug:
♥ Cleo ♥;3477812 .!.:Selam kızlar. Malum dogumum yaklasıyor. Hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Dogum yapmıs hanımlara bikac sorum olacak. Nolur cvplarınızı bekliyorum.
1. Kacıncı haftada sancılarınız basladı? Gece mi basladı gunduz mu? Nisan geldi mi hemen? Nisandan sonra mı suyun gelmesi gerekiyor?
2. Dogum icin hastaneye gittiniz. Doktorunuz neler yapıtı ilk olarak? Ultrasonla mı baktı? Alttan muayene mi yaptı? Nst ye mi bagladı? yoksa hepsini sırayla mı yaptı?
3. Lavmanı nezaman yaptılar size?
Kısacası ogrenmek istedigim ben dogum icin hastaneye yattıgımda doktorum bana neler yapacak? Hepsini bilmek istiyorum))) simdiden tesekkur ederim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?