Merhabalar transferimin 8 günü kanda testi versem çıkar mı arkadaşlar

Selam ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

Arkadaşlar 8 gün önce iki embriyo taze transfer oldum transferimden 6 gün sonra lekelenmem oldu ben şimdi kaset test yapsam çıkar mı yada kan testi mi versem normalde kan testi günüme üç gün var
Sana tavsiyem canım gününü bekle ben 10. Gün verdim sonra çok stres oldum 2 katına çıkacak mı diye sen stres yapmam diyorsan ver varsa çıkar

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…