- 4 Nisan 2024
- 15
- 3
- 34
Benimde negatife döndüRabbim evladınızı size bağışlasın ben bugün 9.gğn kan negatif doktor bırak ilaçları dedi dondurılmuşlar var onlarla devam edeceğim
47,73 artış iyi değil galibaCanım son durumun ne?
Allah yardımcınız olsunBenimde negatife döndü
Umarım herşey gönlünce olur47,73 artış iyi değil galiba
Bugün değerim 108,7 çıktıUmarım herşey gönlünce olur
Çok sevindimBugün değerim 108,7 çıktı
Kese için mi canımÇok sevindimbenimde randevum var bugün bakalım ne dicek
Evet ya korkuyorum da inşalah görürüzKese için mi canım
Canım keseyi görebildin mi?Bugün değerim 108,7 çıktı
Yok bugün 917 çıktı çarşamba yine görmek istedi doktorCanım keseyi görebildin mi?
Canım ne durumdasın kontrole gittin mi?Yok bugün 917 çıktı çarşamba yine görmek istedi doktor
Bu değerden sonra 3478 çıktı daha sonra 5292 . Ama bir sorunum var kese küçük düzensiz beta az artıyor doktorum şimdilik ümidimizi kaybetmeyin dediCanım ne durumdasın kontrole gittin mi?
Olabilir cnm benimde kesem başta küçüktü ama çok şükür kalp atışlarını dün duydum sende ümitsizliğe kapılma dua et inanıyorum sende güzel haberler alacaksınBu değerden sonra 3478 çıktı daha sonra 5292 . Ama bir sorunum var kese küçük düzensiz beta az artıyor doktorum şimdilik ümidimizi kaybetmeyin dedi
İnşallah canımOlabilir cnm benimde kesem başta küçüktü ama çok şükür kalp atışlarını dün duydum sende ümitsizliğe kapılma dua et inanıyorum sende güzel haberler alacaksın
Gördün mü bebeği sen canımİnşallah canım
Yolk sac göründü 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim inşallahGördün mü bebeği sen canım
Ooo hayırlı olsun canım allahın izniyle onuda duyarsınYolk sac göründü 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim inşallah
Canım sen bebeğini ve kalp atışını görebildin mi?Yolk sac göründü 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim inşallah
Olmadı malesefCanım sen bebeğini ve kalp atışını görebildin mi?
Kimyasal mı yoksa boş gebelik miOlmadı malesef