Merhabalar size tüp bebek fiyat bilgilendirmesi transferindeki adım adım belirtilerimi paylasicam yardımcı olması amacıyla

LaLw12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
257
74
28
27
Merhabalar öncelikle 27 yaşindayim 3 sene önce evlendim eşim azospermi olduğu için bizim fiyat bilgilendirmesi biraz farklı azospermi sperm azlığı amh düşüklüğü olan kişiler özel hastanelerde sağ anlaşmalı hastanelerde rapor çıkartabiliyorlar bilginiz olsun
Hastane olarak İstanbul Atakent acıbadem doktor olarak Turgut aydını tercih ettik olumlu oldu diye değil olumsuz olsaydı bile doktor ve çalışanlara hiçbir şey diyemedim cunki ellerinden geleni yaptılar hepsi çok saygılı insanlardı biz çok memnun kaldık
Eşim 8 kere test verdi 5 kere olumlu sperm bulundu donduruldu 8 kere test artı 5 kere dondurmaya 27 bin TL paket halinde ödedik
Rapor çıkarttığımız için 60 bin TL tüp bebek tuttu
Ve Gine raporumuz olduğu için 40 bin TL tutan ignelere 13 bin TL verdi artı doktorum bana doğal skilusla hamile kaldım oyuzden ne öncesinde rahim kalinlastirici iğne nede sonrasında bebek tutunsun diye iğne vurunmadim için fiyat bu ekstra onlarda içine girer ise 15.bin kusur oluyor
6 tane embriyomuz oluştu 19.bin TL dondurma fiyati verdik
Öncesinde intralipid serumu istedim transfer öncesi çok hastalandigim için bağişiklilik guclensin diye ama hormonlarla alakali olduğu söylendi oyuzden taktirmadim ama isteyen olursa 8bin tl fiyat çekmişlerdi
Son olarak iğne tedavim 10 günden fazla sürdü önceki tüp bebek denememde 10 günde herşey bitmisti ve doktorum takibini güzel yapamadığı için öncesinde yumurtalarım catlamis 13 yumurta çıkmış ve boyutları minik olduğu için ve spermde amleiyattan çıkan sperm olduğu için embriyolarimiz olusmamisti bu seferki de 15.20 gün iğne tedavisi alıp 20 yumusta toplandı 15 tane kullanıldı 10 tane dollendi 6 tane embriyom oluştu 5.gun 4Aa transferi oldum ve çok şükür pozitif oldu transfer sonrası belirtilerimide anlatmak istiyorum

Transfer sonrası belirtilerim
Transfer günü ufak ufak sancılarım vardı
2.gunu bende yoğun vajinal kaşıntı ve süt kesiği gibi parçalar oluştu burda bir çok kes sordum ama hamilelik belirtisi olmadığını mantar enfeksiyonu olduğu soylendi tabiki mantar enfeksiyonuydu ama hamilelik dolayısı ile idrarimin ph değeri değiştiği için mantar olma olasılığı yüksek oluyormuş benim için ilk belirtiydi
3.4 gün böyle hafif kasik agrilari ve yoğun vajinal kaşıntı ile geçti
5.6 gün midem yanmaya yediklerim ağzıma gelmeye reflü gibi birşey olmuştum
7.gün idrar testinde pozitifi gördum
9.gün kan testinde 230 11 gün 480 ile gebeliğim netleşti ve 20 gün sonra kese ve kalp atışı görmeye gidicem inşallah Allahim kucagima almayida nasip etsin inşallah olmayan herkezin kucağini doldursun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Merhabalar ben de orada düşünüyorum, nadiye hanımla görüştüm bir kez. Bilgiler için teşekkürler rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah rapor için ücret ödediniz mi

Merhabalar ben de orada düşünüyorum, nadiye hanımla görüştüm bir kez. Bilgiler için teşekkürler rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah rapor için ücret ödediniz mi
Hayır hiç birsekilde ödeme olmadı Turgut bey direk kendisi söyledi zaten rapor çıkartalım size diye inşallah bilgilendirmem faydalı olmustur Amin inşallah

Merhaba yazmayı unutmuşum yalnız bu fiyatlar Ocak ayının fiyatlariydi şimdi artmıştır büyük ihtmal ben ocakta konuşma yapıp Şubat'ta transfer oldum

Merhaba yazmayı unutmuşum yalnız bu fiyatlar Ocak ayının fiyatlariydi şimdi artmıştır büyük ihtmal ben ocakta konuşma yapıp Şubat'ta transfer oldum
Evet şubatta zam gelecek dediler. Biz zaten temmuz ağustosa kadar yapamıycaz şuan. O zamana bi zam daha gelir jssjsh teşekkürler

Anladım herşeyin hayırlısı herşey gönlünüzce olsun ilk tedavinizmi özel değilse sorun neydi
Sağolun , yok malesef 3 ü de negatif oldu. Öncesinde yumurtlama takibi falan yaptırdık hocalara gittik muskalar bile taktık hahssh modern tıp ile alternatif tıbben elmizden geleni yaptık yani daha napacağımızı şaşırdım ben de.. sebepsiz infertilite dedi son doktor , önceki, çikolata kistleri ve amh düşüklüğüne bağladı bilemedim

Amh degeriniz kaçtı embriyomuz oluyor ama rahimdemi tutunmuyor embriyo kaliteleriniz neydi sperm DNA hasarı testini yaptırdınız mi eşiniz hiç sperm testi verdimi morfoloji falan nasıl acaba kistiniz varsa histeroskopi falan olunabilir artık embriyoyu rahme yapıştırma var denendimi hiç hangi hastanelere gittiniz yani amh dan olsa tamam az yumurta olabilir ama kaliteli olduktan sonra sanmıyorum yani amhden olcagini rahim filmi falan cektirdinizmi yapışıklık falan olmasın

Tabi ki rahim filmi ve sperm testi vermeden başlamıyor çoğu merkez. Bunlarda hiç sorun görmedikleri için sperm dna istemediler. Sayı hız morfolojik bir sorun çıkmadı iki kez verdi üstelik farklı aralıklarla. Yapışıklık yok ama fediğim gibi çikolata kistleri var küçük ve gittiğm her doktor sorun olmayacağını söyledi. Yapıştırma embriyo glue sordum zaten yaptıjlarını söylediler. Yani saldım çayıra artık , güzel toparlanmam lazım maddi manevi sonra genetikli deniycem son kez, amh 0.6 idi

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer dilediğin gibi olur herşey

Merhaba hayırlı olsun bebeginiz darısı başımıza olsun İNŞALLLAH

transverden sonra düşük olmasın diye igne kullanmadınız mı ilk kez duyuyorum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…