Evet pik olmuş yarın silikleşirse çatlama olmuş demektir siz bugün ve bu birkaç günü değerlendirin her ihtimale karşı.Merhabalar ovülasyon testi yaptım ve biraz aynı renkte çıktı sanki pik yapmış gibi yaptıysa bugünü değerlendirmelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu sabah yaptığım test 5 dakika içinde bu şekilde oldu sanırım yumurtlama olmadıEvet pik olmuş yarın silikleşirse çatlama olmuş demektir siz bugün ve bu birkaç günü değerlendirin her ihtimale karşı.
Bu sabah 5 dakika içinde oluşan test sanki sanırım daha yumurtlamadım ama dün ve bugün çok koyu çıkıyorBen cok anlayamadim benim yavas yavas koyulasiyor bir gun cok koyu olup ertesi gun yine siliklesiyor. Bugun yumurtlama olabilir degerlendirin bence yarin da bi yapin bakalim siliklestiyse catlamis demektir yarin ve obur gunu de degerlendirirsiniz
Asıl pik bugün yarın tekrarla çatlamaya bak değerlendir geneBu sabah yaptığım test 5 dakika içinde bu şekilde oldu sanırım yumurtlama olmadı
Merhaba sabah da yaptım aynı şekilde koyu çıktı bugünde mi pik oluyorAsıl pik bugün yarın tekrarla çatlamaya bak değerlendir gene
Evet canım havuç ye çatlamaya yardımcı oluyorMerhaba sabah da yaptım aynı şekilde koyu çıktı bugünde mi pik oluyor
doktor kontrolünden geldim sol ve sağ kasığımda 20 mm büyüme var yarın a çatlama iğnesi verdi onu yaptırıcamEvet canım havuç ye çatlamaya yardımcı oluyor
İyi hadi güzel haberlerini alırız canımdoktor kontrolünden geldim sol ve sağ kasığımda 20 mm büyüme var yarın a çatlama iğnesi verdi onu yaptırıcam
inşallah canım ilgin için ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim umarım güzel haberler ile dönerimİyi hadi güzel haberlerini alırız canım
bişey sorabilirmiyim bidaha :) iki yumurtam büyümüş sol ve sağ yumurtam bunlarda ikiz olma ihtimali varmı sizce ikisi de döllenirse çift yumurta ikizimi oluyorinşallah canım ilgin için ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim umarım güzel haberler ile dönerim
merhaba umarım hamilesinizdirbişey sorabilirmiyim bidaha :) iki yumurtam büyümüş sol ve sağ yumurtam bunlarda ikiz olma ihtimali varmı sizce ikisi de döllenirse çift yumurta ikizimi oluyor