- 19 Mart 2023
- 852
- 1.485
- 34
Ama bir çok kere yaptı hatta her seferinde.Ben bir kere açmayın a hemen niye açmadın noldu hemen sorguluyor.Ben sorgulamam o. Sorgulayacak kadar rahatsızlık duyuyorsa kendi de yapmasinSorun sizde, arayacagim diyip aramadiysa ne olacak? Unutmustur, vazgecmistir vs vs. Buna bozulup sadece bu sebeple telefonlarini falan acmamak nedir
Bu arada iyi ki takilmiyormussunuz boyle seylere, takilsaniz ne olacakmis acaba
Tamam gün içinde ariyayimbiliyorsunuzdur ama site kurallarını hatırlatayım.
“Aynı kullanıcının foruma farklı isimlerle üye olması yasaktır.”
“Eğer şifrenizi unuttuysanız iletişim linkinden şifrenizi isteyebilirsiniz.”
Madem eski hesabınıza ulaşamadınız forumun altındaki Bize Ulaşın linkine tıklayarak yönetime ulaşabilirdiniz.
Size mesaj atıp site iletişim numarasını vereceğim, site iletişimi arayıp eski kullanıcı adınızı söyleyerek üyeliğinize ulaşamadığınızı yardım etmelerini söyleyin, gerekeni yapacaklardır.
e söyle açık açıkÖncelikle herkese merhaba eski bir kullaniciyim ve telefonum arizalandi ve sıfırlandı o yüzden eski hesabıma asla ulaşamadım .
Bulamadım.yeni hesap açtım çünkü buraya yazmasam bir eksiğim sanki ...
Lütfen yöneticilerin radarına girersem kapatmayın hesabı mi.ikinci keyfi üyelik değil mevburi.
Gelelim meseleye
Benim bir arkadaşım var.
Ben onu ararım geri dönmez mesaj atarım görüldü atar yazmaz bazen yazar sonra konuşmanın ortasında durur daha yazmaz.
Ben ki hiç takilmam böyle şeylere.
Mesa o bmbana dönüş yapmadığı da hiç hayırdır niye dönmedim demem.
Ama o artık çok canımı sıkmaya başladı .
Bir arar açmam hemen mesaj bir iki saat içinde niye dinmedin bana.
Yada aradım niye açmadın vs gibi.
Geçen de bı olay oldu .
Seni akşam arıyim dedi
Aramadı .
Sonra günler sonra başka bir şey için iletişim kurduk ilk kim kurdu bilmiyorum ay seni aricaktim yarın gündüz arıyım dedi
Yine aramadı.
Bir hafta geçmiş üstünden
Sabah aradı açmadım.
Mesaj atmış.
Görüldü bile atmadım daha bakmadım yani.
Muhtemelen noldu niye açmadın demiştir.
Yani ben mi anlamıyorum ben mi abartmıyorum bilmiyorum ki bu insanı ilişkileri neden beceremiyorum ben ya.
Sizce anormal olan kim.
Bu durumda.
Ben nerde durmaliyim
Ki asla takilmam ama çok fazla olunca bir gına geldi artık.
Birde men zamanim extra bı gerginim bardak taştı mi abartiyormuyum bilemedim
Ee devaminida soyleseydiniz niye ona soyleyeceginiz seyleri gelip burda soyluyorsunuz?Söyledim.
Bu seferde seni merak ediyorum.acmayinca merak ediyorum falan dedi ama ne alaka ben aradığımda açmıyor sun mesajlarima donmuyorsun da senin telefonar acilmiyinca mi beni merka ediyorsun
Söyledim onada merak eden varsa yazayım dedim,Ee devaminida soyleseydiniz niye ona soyleyeceginiz seyleri gelip burda soyluyorsunuz?
Ona ne cevap verdi peki?Söyledim onada merak eden varsa yazayım dedim,
Seni merka ettim .yanlış anlama.ask olsun ben niye hesap sorayım falan dediOna ne cevap verdi peki?