Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Regl sonrası yerleşme yaşayan var mı aranızda?
5 nisanda regl oldum fakat düzensiz bir regl süreciydi. 5 gün sürdü bitti. 13 nisan da pembe sümüksü bir akıntım oldu, bugünde kahvemsi kremsi bir akıntım oldu. Kasık ağrım oluyor. Bu yerleşme olabilir mi? Regl sonrası yerleşme olması mümkün mü?
5 nisanda regl oldum fakat düzensiz bir regl süreciydi. 5 gün sürdü bitti. 13 nisan da pembe sümüksü bir akıntım oldu, bugünde kahvemsi kremsi bir akıntım oldu. Kasık ağrım oluyor. Bu yerleşme olabilir mi? Regl sonrası yerleşme olması mümkün mü?
Regl olmanız zaten döllenmenin gerçekleşmediğini gösterir. Kanamanın 5 gün sürmesi regl olduğunuzu doğruluyor. 13 nisanda yaşadığınız ve sonra yaşadığınız kahverengi kanama ara kanamadır muhtemelen. Kadın doğum uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.