- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Limonlu Su
Çok teşekkür ederim fikir için çok anlamadigim için konu açmıştımSiyah giymesin bence kötü durur. Beyaz giysin ama renkli kravat taksin. Biraz demode bir fikir ama sizin elbisenizle ayni renk kravat taksin. O renk de yaka mendili.
Aslinda maddi sorun yoksa ben bir ceket almaktan yanayim. Her zaman giyebileceği antrasit fume bir ceket alabilirse pantolonla beraber giyer. Ceketi ayrica her yerde kullanabilir.Çok teşekkür ederim fikir için çok anlamadigim için konu açmıştımacaba düğünde giyilen takim tekrar giyilirmi gibisinden
Giymez biliyorum şuan bile eşofman tişört çekip gitme peşinde ben zorluyorum birazda yakın arkadaşı diye pantolon bile giymiyor sen düşün gerisini keşke giyeceğini bilsem aldirirdim da yine de işten gelsin bı söyleyeyim al diye bakalım alacak mıAslinda maddi sorun yoksa ben bir ceket almaktan yanayim. Her zaman giyebileceği antrasit fume bir ceket alabilirse pantolonla beraber giyer. Ceketi ayrica her yerde kullanabilir.
Eşofman mı?Giymez biliyorum şuan bile eşofman tişört çekip gitme peşinde ben zorluyorum birazda yakın arkadaşı diye pantolon bile giymiyor sen düşün gerisini keşke giyeceğini bilsem aldirirdim da yine de işten gelsin bı söyleyeyim al diye bakalım alacak mı
Bu çok güzel yaa bende çok isterim gitsin boylu poslu kocam var ama düğünden bu yana hiç bu tarz giymedi eşofman devamlı
Kenarında az bişi saten varRenkli birkaç ceket evde bulundurun.
Bordo, mavi, gri spor ceketler.
Bu takımın yakası saten mi anlamadım, saten ise giyilmez, normal kumaş ise giyebilir.
Satenli takım giyilecekse ki bu smokin olur, papyonlu falan giymesi lazım, hiç sanmıyorum anlatımlarınızdan giyeceğini.Kenarında az bişi saten var
Evet aslında ailesinden kaynaklanıyor malesef birde gitmediği icin düğüne falan genellikle pantolon giyer düğüne giderken gömlekle ama bu yakın arkadaşi olunca yoldan geçer gibi bı düğüne uğrayıp çıktım olmasın istiyorumEşofman mı?
Ailesi öğretmemiş mi yerine göre uygun giyinmeyi?
Yok artık!
O zaman yarın kocama bı ceket aldirayimSatenli takım giyilecekse ki bu smokin olur, papyonlu falan giymesi lazım, hiç sanmıyorum anlatımlarınızdan giyeceğini.
Diğer arkadaşın önerdiği gibi bir ceket alın, her daim dursun evde.
Düğünde de eşofman giyilmez ama ya. Benim esimin arkadasi düğünüme esofmanla gelse ben direkt olumsuz enerji alirim kendisinden. Çok ozensizce geliyor bana. Jean giymesi bile ozensiz bence.Bu çok güzel yaa bende çok isterim gitsin boylu poslu kocam var ama düğünden bu yana hiç bu tarz giymedi eşofman devamlı
Bende oyle dedim sanki yoldan geçerken uğramış gibi diye bakalım görseli attım beğendi alacak gibi . Bide iş yerinden izin alabilirse sorunlar tamamen çözülmüş olacak.Düğünde de eşofman giyilmez ama ya. Benim esimin arkadasi düğünüme esofmanla gelse ben direkt olumsuz enerji alirim kendisinden. Çok ozensizce geliyor bana. Jean giymesi bile ozensiz bence.
Benimki de çöpe çiksa, fırına gitse pantolon giyer. İnatçı erkek gercekten zor anacım.Bende oyle dedim sanki yoldan geçerken uğramış gibi diye bakalım görseli attım beğendi alacak gibi . Bide iş yerinden izin alabilirse sorunlar tamamen çözülmüş olacak.
Benim ki bu sene tamamen pantolonu hayatından çıkardı eşofman giyiyor devamlı çok fazla sosyal hayatı yok işinden dolayı geçenlerde köye gidecez pantolon giydi evin icinde iki tur döndü göz göze geldik ve dedim ki çıkar sonra yolda fikir değiştirip geri donmeyelimBenimki de çöpe çiksa, fırına gitse pantolon giyer. İnatçı erkek gercekten zor anacım.
Fikirleriniz için teşekkürler ben çok anlamadigim için bilemedimBence de saten var olmaz.
rica ederik canım severek maydonoz oluruz.Fikirleriniz için teşekkürler ben çok anlamadigim için bilemedim