• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar karun germe ameliyatının 1.ayındayım ve karnım niye dümdüz değil arkadaşkar

Sezbrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
1
0
1
45
Merhaba arkadaşlar karın germe ameliyatından sonraki 1.ayım ve dümdüz değilim dijiş yerimin üst tarafı daha şiş tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen

sisler odemler ikinci ayin sonunda terkediyo dahs cok yenisiniz surekli masaj yapin karniniza sanki icinde su varmis gibidir simdi onu dagitmaniz lazim ben ciplakken yapamiyodumds korsenin uzerinden baya masaj yapiyodum
cok yarari oluyo

Merhaba arkadaşlar karın germe ameliyatından sonraki 1.ayım ve dümdüz değilim dijiş yerimin üst tarafı daha şiş tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen
Daha iyileşmedi çünkü kaburganın altından başlıyor dikişiniz gayet normal

sisler odemler ikinci ayin sonunda terkediyo dahs cok yenisiniz surekli masaj yapin karniniza sanki icinde su varmis gibidir simdi onu dagitmaniz lazim ben ciplakken yapamiyodumds korsenin uzerinden baya masaj yapiyodum
cok yarari oluyo
Benim öyle 2 ay doldu içi su dolu gibi ve göbeğim var gibi

Moralinizi bozmak istemem ama benimki zaten göbek deliği olsun büyük kesi olsun rezalet bir ameliyatı bakın dikiş üstümde hala bir sertlik ve şişlik mevcut ama sizinki çok yani 6 ay korse takılması gerektiğini düşünürsek geçebilir de

Back