- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
-
- Konu Sahibi marbling817
Merhaba canim cift yumurta ikizi mi bende o nedenle sorayim istedim çünkü bizim burda herkes 8 aydan sonra basla diyor ..Merhaba ben de 31 haftalık ikizlere gebeyim ,etrafımdaki insanlar hazırlıklar konusunda sürekli acele etmememi söyledi ,ama ikiz gebelik hiç belli olmuyor 28. haftadan sonra doktorum devamlı yatmamı önerdi servisk boyumda kısalma olduğunu söyledi ,Şimdi o kadar pişmanım ki erken başlamadığıma ,bir çok şeyi internetten halletmeye çalışıyorum hiçbir şeyiistediğim gibi hazırlayamadım
Evet çift yumurta ikizi,sakın o kadar bekleme bence ikiz gebelik tek hamilelik gibi değil,dinlenmek zorundasın bücut iki bebeği taşımıyor 25 den sonra ayakta biraz fazla kalsam karnım aşağıya düşecek gibi oluyor ve aşırı kiloda almadım ben 31.haftada 9 kilo,birde rahim ağzı kısalığı çıkınca evde yatmaya döndü olay,25.hafta hazırlık içim ideal bana göre:)Merhaba canim cift yumurta ikizi mi bende o nedenle sorayim istedim çünkü bizim burda herkes 8 aydan sonra basla diyor ..
Himm anladim. Ben 16 haftaligim calisiyorumda 30 haftalık ken izne cikcam bakalim nasil caliscamEvet çift yumurta ikizi,sakın o kadar bekleme bence ikiz gebelik tek hamilelik gibi değil,dinlenmek zorundasın bücut iki bebeği taşımıyor 25 den sonra ayakta biraz fazla kalsam karnım aşağıya düşecek gibi oluyor ve aşırı kiloda almadım ben 31.haftada 9 kilo,birde rahim ağzı kısalığı çıkınca evde yatmaya döndü olay,25.hafta hazırlık içim ideal bana göre:)
Bende şuan 31 haftalık ikizlere gebeyim erken Doğumdan bende endişe ediyorum ne zaman Doğum yaptınız doğumunuz nasıl oldu devlette mi yaptınızMerhaba ben de 31 haftalık ikizlere gebeyim ,etrafımdaki insanlar hazırlıklar konusunda sürekli acele etmememi söyledi ,ama ikiz gebelik hiç belli olmuyor 28. haftadan sonra doktorum devamlı yatmamı önerdi servisk boyumda kısalma olduğunu söyledi ,Şimdi o kadar pişmanım ki erken başlamadığıma ,bir çok şeyi internetten halletmeye çalışıyorum hiçbir şeyiistediğim gibi hazırlayamadım
Evet 36+1 e kadar dayandım aslında beklerdim ama suyum azaldı doktorum risk almayalum 36 ikizler için iyi bir hafta dedi kızlarım 4 aylık oldu maşallah çok sağlıklılar ve küveze girmediler 2500 gr civarı doğdular, medipol de genel anestezi altında sezeryan ile doğurdum ,sürekli yatın ayakta kalmamaya çalışın zaten son haftalarda aşırı baskı oluyor fazla duramıyorsunuz ayakta,çok şükür ben rahat atlattım o dönemi ,beni lohusalık sarstı birden iki bebek vs size de hayırlı doğumlarBende şuan 31 haftalık ikizlere gebeyim erken Doğumdan bende endişe ediyorum ne zaman Doğum yaptınız doğumunuz nasıl oldu devlette mi yaptınız
Darısı bütün bebek bekleyenlerin başına inş bende endişe ediyorum ama iş yapmadan da olmuyo gelende yoruluyorum sonra dinleniyorum bel ağrım ve kasık ağrım var çok Allahım hepimizin yardımcısı olsun ikiz gebelik yaşamak çok güzel bi duygu ama yavrumun biri kilo olarak geriden geliyo bir hafta sonra doktora gidicem bakalım kiloları nasılEvet 36+1 e kadar dayandım aslında beklerdim ama suyum azaldı doktorum risk almayalum 36 ikizler için iyi bir hafta dedi kızlarım 4 aylık oldu maşallah çok sağlıklılar ve küveze girmediler 2500 gr civarı doğdular, medipol de genel anestezi altında sezeryan ile doğurdum ,sürekli yatın ayakta kalmamaya çalışın zaten son haftalarda aşırı baskı oluyor fazla duramıyorsunuz ayakta,çok şükür ben rahat atlattım o dönemi ,beni lohusalık sarstı birden iki bebek vs size de hayırlı doğumlar