Merhabalar hanımlar ben sayfaya yeni üye oldum benim konum sigarayı bırakmak çok istiyorum özelliklede sağlığım için 17 senedir içiyorum 37 yaşındı

ipekhahehi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
1
0
1
37
Merhaba hanımlar sayfaya yeni üye oldum 37 yaşındayım 17 yıldır sigara kullanıyorum ve sigara artık bende mide bulantisı başdönmesi ve başımda agrı yapıyor içince ve ben bu sigara içmeye son vermek istiyorum yoksa sağlığım elden gitcek bu konuda ne yapmam lazım lütfen bırakanlar yada benim durumumda olanlar yardımcı olabilirlermi teşekkürler iyi günler

Merhaba

Ben de 6 sene önce bıraktım, 15 seneye yakın içmiştim. Sigara bırakma poliklinikleri var , oradan randevu alıp gitmiştim, bir ilac vermişlerdi, önce Allah'ın yardımı ile ,biraz o ilac sayesinde, biraz irademle, biraz da eşimin desteğiyle bu işin üstesinden geldim çok şükür. Kendime genellikle şunu telkin ettim o dönem, bunca insan biraktiysa demek ki birakilabilen bir şey. Şimdi üst kat komsum bazen camından içer kokusunu hemen alırım camim açıksa, o kadar mı pis kokar icmeyene fena geliyormus kokusu , onca sene yanindan geçtiğim insanlara yazık etmisim ne kadar parfumle bastirmaya calissam da kokusunu.
Rabbim yardım etsin inşallah. Güzel bir motivasyon ve irade ile bence çözebilirsiniz.

Merhaba . %80 iradeyle alakalı
Eş kullanıyorsa irade -30 daha düşüyor
Eş probşemlıyse -20
Tüm aile de sorun varsa al bacım yak bi tene daha

Bu işin espirisi . Önce kendınıze sigaranın sizin hayatınızde nerde olduğunu sorun can sıkıntısındansa kendınıze sizi geliştirecek uğraşlar edinin

Eğer derttense dönün bakın hangi derdinize derman olmuş

Ama yok ben çay içiyorum elim boş kahve içiyorum elim boş diyorsanız muhtemelen çay sıgara çay sıgara bas donmesı baş ağrısı mide yanması normal yapar yani .

Merhaba canim. Esim 2 hafta once birakti. Desteksiz bir sekilde. Umarim devami gelir, icmiycek gb duruyor. Suan alistigini ve caninin istemedigini soyluyor. Arada aliskanlik sebebiyle ben sigara icmeye bahceye cikarken bebim pesime takilip sonra ben napiyorum falan diyor ama o da gecicek muhtemlen. Ben de ona cok ozeniyorum. Artik benim icin de keyif olmaktan cikti. En cok da oglum icin birakmak istiyorum. Bu gidisle buyudugunde o da basliycak. Cunku benim annem babam da icerdi malesef kacinilmaz son.. Bi 15 yildir iciyorum 34 yasindayim suan. Senin gb ben de birakmak istiyorum. Ama destek almayi dusunmuyorum ilac vs kullanmiycam. suan kendimi ikna etme psikolojimi ayarlama asamasindayim umarim basarabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…