• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalar hamilelik hakkında

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
825
628
103
Merhabalar yakında evleniyorum , hamilelikte veya hamilelikten sonra ruhsal veya fiziksel iyi yönde iyileşmeler hissettiniz mi ? Mesela boş şeyleri kafaya takip panik yapmalarınız, çok sık hastalanmalarınız , şiddetli regl sancilariniz geçti mi ?

Merhabalar yakında evleniyorum , hamilelikte veya hamilelikten sonra ruhsal veya fiziksel iyi yönde iyileşmeler hissettiniz mi ? Mesela boş şeyleri kafaya takip panik yapmalarınız, çok sık hastalanmalarınız , şiddetli regl sancilariniz geçti mi ?
ben bebeğimde etki eder korkusu ile inatçılığımı, kötü söz söyleme alışkanlığımı vs. törpülemeye çalışıyorum hamilelikte daha dikkatli olmak lazım bebek bakıp gördüğünden işittiğinden yediğinden etkilenir.

Hamileyim. Sevgi pıtırcıgı gibi oldum. Cok memnunum halimden. :) Zaten neseli güler yüzlü biriydim ama simdi agzım kulaklarımda geziyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

mrb benim adetime 1 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var bir de günde 1 dk falan bir sancım oluyo sonra gidiyo ama birazcıkta batmam var hamile olma ihtimalim var mı

mrb benim adetime 1 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var bir de günde 1 dk falan bir sancım oluyo sonra gidiyo ama birazcıkta batmam var hamile olma ihtimalim var mı

Canim bi sonuc alirsan bana yazsana adetime 1 hafta var bendede oyle gecen aylarda hep bi belirti yasardim psikolojik tabi bi ay hic belirti yok arada kasik agrisi var ama olmama ihtimalim yuksek esimde varikosel var ve sperm sayisi az nasip tabi adet olursanda olmasanda bana yaz canim ins hamilesindir

Canim bi sonuc alirsan bana yazsana adetime 1 hafta var bendede oyle gecen aylarda hep bi belirti yasardim psikolojik tabi bi ay hic belirti yok arada kasik agrisi var ama olmama ihtimalim yuksek esimde varikosel var ve sperm sayisi az nasip tabi adet olursanda olmasanda bana yaz canim ins hamilesindir
İnşlh canım bende her ay muhakkak belirti yaşardım göğsüm felan agrırdı ama bu ay hiç birşey yok bir tek ekşimem yogun batmam oluyo bazen o kadar eger bir sonuç alırsam haber veririm inşlh vardır..

Hamileyim. Sevgi pıtırcıgı gibi oldum. Cok memnunum halimden. :) Zaten neseli güler yüzlü biriydim ama simdi agzım kulaklarımda geziyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Ya ne güzel❤ Amin Allah sağlık uzun ömür versin

Gebeliğin ilk üç ayı çok stresliydi benim için. Hem ben gergindim hem istemediğim koşullar çok fazlaydı. Şu an daha sakin, munis, güler yüzlüyüm. Tabiri caizse pamuk gibi oldum :))

Ehhehe hamilelikte bazen ağlanamayacak şeye ağlıyorsun. Panik yapmıyorum şahsen ama çok duygusalım. Hemen ağlıyorum. Kadın programlarıını göreyim hele gözler şelale. Bazen kilo aldım diye çok üzülüyorum. Eski fotoğraflarıma bakıyorum o anlarda daha çok üzülüyorum. Tabi şöyle de bişey var hamilelik çok güzel. Bambaşka bi duygu. Bu insanı çoğu zaman mutlu ediyor.

Canim ne yaptin adet oldun mu

Merhaba tatlim bende panik atak vardi ilac kullanıyordum. Hamileligimi ogrendigim gibi kestim ilacimi. 26 haftalik hamileyim. Panik atagimdan eser kalmadi arada bir aglama hissi geliyor ama oda hormonlarla alakaliymis duygu degisimleri normalmis

Ilk zamanlar bulanti falan olursa sikintili sahsen benm oyle. Pek bisy yapamadgmdan oturu de can sikintisi da cok oldu. Ama ilk uc ayda geciyo. Bence esten ilgi beklenti de cok oluyor. Duyumlarima gore. Ama mesela ben artik yenilerde hamileligimi hissetmeye basladim. Ve insan kendine normal zamndan cok daha fazla dikkat ediyor. Malum hastalaninca norml insanlar gibi carelere basvuramiyoruzz. Gercektn guzel biseyy Rabbim hayrlisiyla isteyenlere nasip etsn ins

Back