Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktorummmmMerhabalar. Dr. Barış Korkmaz'a labioplasti ameliyatını olanlar, yaşadıklarını ameliyat süreçlerini tecrübelerini paylaşabilirler mi teşekkürler
Dr Barış bey alanında muhteşem bir doktor.ilk vaginaplasti emeliyatı olmaya karar verdiğimde Dr Barış Beyin ismini ,metini çok duymuştum. Ön görüşmeye gittiğimde sıcak karşılaması, güler yüzünün yanında, işlem hakkında detaylı bilgi vermesi,kafamdaki bir çok sorunun çözülmesine ameliyata karar vermeme sebep oldu. Gerçekten ameliyattaki başarısı muhteşem.Ameliyat sonrası her zaman yanımızdaydı. Yoğunluğuna rağmen sorularımıza hemen cevap veriyor bizi rahatlatıyordu. Herşeyiyle 100 de 100 memnun kaldığım bir işlem oldu.Çok ama çok teşekkür ederim Barış bey.Özgüvenimin artmasına vesile oldunuz.Vaginaplasti ameliyatını Dr barış beyle mutlaka yaptırmanızı öneririmlabioplasti
Melekcat yorumunuzu çok üzücü ve kırıcı buldum. İnsanları tanımadan böyle bir mesaj atmanız o kadar yanlış ki .Ben sizde bir art niyet arıyorum. Neden bu tepkiniz .Ben bir öğretmenim en çokta öğrencilerime vermek istediğim şey insanların görüşlerine saygı duymaları. Ben barış beyden o kadar memnun kaldım ki yaptıklarını ödediğim parayla karşılayamazdım teşekkürümü bir vesileyle daha olsun duyurmak herkezle paylaşmak istedim. Telefonumu hatta adresimi verebilirim. Size böyle bir ameliyat olduğumu kolaylıkla ispatlarım. Ama gerçekten çok merak ediyorum sizin derdiniz ney .Benimki çok açık ve net doktoruma duyduğum minnettarlığım peki ya sizinki.Birde şunuda belirtmeden geçemeyeceğim alt alta yazılan yorumlar belliki gerçek yorumlarımızı reklam gibi göstermeye çalışmış,ama amatörce yapılmış, çok belli karalamak için yapılan yorumlar olduğu.Ama ne kadar gerçek bir yorum olduğunu her platformda ispatlayanbilirim. Bunu kendi şahsıma yapılmış bir hakaret olarak alıyorum.Aldatmaya veya reklama yönelik bir paylaşımım asla olamaz.Beyal12, Asli isimli arkadaşın yazısından 24 saat geçmeden üye oluyorsun. Sonra gelip ilk mesajında barış korkmazı övüyorsun sonra 2 mesaj daha atıyorsun onlarda barış korkmazı övüyor. Hiç inandırıcı değil maalesef kimse kusura bakmasın. Siz buradaki insanları sanırım çok kolay kandırırım zannediyorsunuz. Özür dileyerek söylüyorum kimse safsalak değil.2 sene öncesine kadar 1 tane yorum yok doktor hakkında. klinik açıldığı tarihten itibaren yorum başlıyor. Komik.Bir tane mesaj gördüm üye sormuş kadın jinekolog arıyorum yardımcı olumusunuz demiş. Birde azarlayan cevapla neden kadın arıyorsun erkek jinekolog var onu öneriyim diyor pes yani. Bu kadar olmaz.
Öncelikle yok öğretmenin yok öğrencilerim var vs gibi konuyla hiç bir alakası olmayan şeyleri karıştırarak duyar kasmanın, demagoji yapmanın kafa karıştırarak algı yaratmaya çalışıp konuyu farklı bir tarafa çekmenin size hiç bir yararı olmayacağını belirtmek isterim. Bu kadar sahte profil ve gerçek olmayan kanıtlı mesajdan sonra buradan dönmez bunu da bilin. Çabalarınız beyhude.( Ayrıca öğretmen olduğunu iddia eden bir kişi için "herkezle ", "derdiniz ney " gibi basit yazım hataları yapması öğrenciler açısından vahim bir durum. )Melekcat yorumunuzu çok üzücü ve kırıcı buldum. İnsanları tanımadan böyle bir mesaj atmanız o kadar yanlış ki .Ben sizde bir art niyet arıyorum. Neden bu tepkiniz .Ben bir öğretmenim en çokta öğrencilerime vermek istediğim şey insanların görüşlerine saygı duymaları. Ben barış beyden o kadar memnun kaldım ki yaptıklarını ödediğim parayla karşılayamazdım teşekkürümü bir vesileyle daha olsun duyurmak herkezle paylaşmak istedim. Telefonumu hatta adresimi verebilirim. Size böyle bir ameliyat olduğumu kolaylıkla ispatlarım. Ama gerçekten çok merak ediyorum sizin derdiniz ney .Benimki çok açık ve net doktoruma duyduğum minnettarlığım peki ya sizinki.Birde şunuda belirtmeden geçemeyeceğim alt alta yazılan yorumlar belliki gerçek yorumlarımızı reklam gibi göstermeye çalışmış,ama amatörce yapılmış, çok belli karalamak için yapılan yorumlar olduğu.Ama ne kadar gerçek bir yorum olduğunu her platformda ispatlayanbilirim. Bunu kendi şahsıma yapılmış bir hakaret olarak alıyorum.Aldatmaya veya reklama yönelik bir paylaşımım asla olamaz.
Melekcat yorumunuzu çok üzücü ve kırıcı buldum. İnsanları tanımadan böyle bir mesaj atmanız o kadar yanlış ki .Ben sizde bir art niyet arıyorum. Neden bu tepkiniz .Ben bir öğretmenim en çokta öğrencilerime vermek istediğim şey insanların görüşlerine saygı duymaları. Ben barış beyden o kadar memnun kaldım ki yaptıklarını ödediğim parayla karşılayamazdım teşekkürümü bir vesileyle daha olsun duyurmak herkezle paylaşmak istedim. Telefonumu hatta adresimi verebilirim. Size böyle bir ameliyat olduğumu kolaylıkla ispatlarım. Ama gerçekten çok merak ediyorum sizin derdiniz ney .Benimki çok açık ve net doktoruma duyduğum minnettarlığım peki ya sizinki.Birde şunuda belirtmeden geçemeyeceğim alt alta yazılan yorumlar belliki gerçek yorumlarımızı reklam gibi göstermeye çalışmış,ama amatörce yapılmış, çok belli karalamak için yapılan yorumlar olduğu.Ama ne kadar gerçek bir yorum olduğunu her platformda ispatlayanbilirim. Bunu kendi şahsıma yapılmış bir hakaret olarak alıyorum.Aldatmaya veya reklama yönelik bir paylaşımım asla olamaz.
Pardon da neden tepki vermeyecekmişiz . Labioplasti oldum diyen birisi sonraki mesajında olmadım diyor. Bu sizin için normal mi ?Melekcat yorumunuzu çok üzücü ve kırıcı buldum. İnsanları tanımadan böyle bir mesaj atmanız o kadar yanlış ki .Ben sizde bir art niyet arıyorum. Neden bu tepkiniz .Ben bir öğretmenim en çokta öğrencilerime vermek istediğim şey insanların görüşlerine saygı duymaları. Ben barış beyden o kadar memnun kaldım ki yaptıklarını ödediğim parayla karşılayamazdım teşekkürümü bir vesileyle daha olsun duyurmak herkezle paylaşmak istedim. Telefonumu hatta adresimi verebilirim. Size böyle bir ameliyat olduğumu kolaylıkla ispatlarım. Ama gerçekten çok merak ediyorum sizin derdiniz ney .Benimki çok açık ve net doktoruma duyduğum minnettarlığım peki ya sizinki.Birde şunuda belirtmeden geçemeyeceğim alt alta yazılan yorumlar belliki gerçek yorumlarımızı reklam gibi göstermeye çalışmış,ama amatörce yapılmış, çok belli karalamak için yapılan yorumlar olduğu.Ama ne kadar gerçek bir yorum olduğunu her platformda ispatlayanbilirim. Bunu kendi şahsıma yapılmış bir hakaret olarak alıyorum.Aldatmaya veya reklama yönelik bir paylaşımım asla olamaz.
Pardon da neden tepki vermeyecekmişiz . Labioplasti oldum diyen birisi sonraki mesajında olmadım diyor. Bu sizin için normal mi ?
Ayrıca ben inanmıyorum sizin gerçek olduğunuza üsteki arkadaşında dediği gibi telefon adres vermeniz sizin gerçek hasta olduğunuzu kanıtlamaz. Doktorun yakını veya sekreteri bile telefon ve adres vererek ben oldum diyebilir. Yani gördüğümüzü yazmayalım susalım. Labioplasti olmayan kişi oldum diyerek doktoru övsün. Doktor forumda karşıma çıktı diyen birisi sonra yıllardır tanıyorum ablamın doktoru desin. Başka konuda arkadaşımın doktoru desin. Sadece benim bulduğum 10/15 hesap sahte işaretlenmiş bunu ben işaretlemiyorum herhalde yöneticiler işaretliyor. Kim reklam gibi göstermeye çalışıyormuş sahte profiller yalan mesajlar ortada olmayan bir şey mi yazıyor orda. Neyin üstünü kapatmaya çalışıyorsunuz. Bizimki mi karalama sizinki mi aklamaya çalışma .Öğretmen olduğunuz iddia etmeden önce "herkez" ve "derdiniz ney" yazmışsınız . Öğretmenmişsiniz ya biraz dikkat edin de öğrencilerinize yazık olmasın. Yetti ya bu nedir ? Birde öğretmenim öğrencilerim var vs diyerek demagoji yaparak konuyu çaptırmaya çalışmışınız. Ne
Ben gerçekten bu yazdıklarınızı inanamıyorum.Başkaları ameliyat oldum demiş ama sonra olmadım demiş.Merak ediyorum bu beni ne ilgilendiriyor.Bu bana hakaret etme hakkını size veriyormu. Özelliklede çok severek yaptığım gurur duyduğum mesleğime hiç laf söyleyemezsiniz .Ama ben bunları kabul edip sineye çekecek bir insan değilim. Lütfen nerede, nasıl istiyorsanız ,ben tüm bunları ispatlıyıp , resmi ve hukuksal alandada bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Öncelikle öğretmenliğimden başlayarak ameliyat olduğum dönemde Dr barış beye gönderdiğim ödemeler ,durumunda yayınladığım teşekkür mesajları ve sizin belirleyeceğiniz bir doktora muayenesi de olurum. Yeterki benim gösterdiğim medeni cesareti sizde gösterin.Masumca çok sevdiğim minnettarlık hissettiğim doktoruma yazdığım bir mesajın bu noktaya gelmesi inanılmaz bir şey. Ama gereği neyse yapacağından emin olabilirsiniz.Gerçek bir hasta olduğumu daha nasıl ispatlamak gerekiyorsa hemen ispatlıyayım.
Şimdide başkaları yalan söylemiş bu beni ne ilgilendiriyor demişsiniz. Oysaki bir önceki mesajınızda tüm yorumların gerçek doğru olduğunu söylüyordunuz ve doktoru savunuyordunuz benim bunları reklam gibi gösterdiğimi söylüyordunuz. Aynen sizin cümlenizi yazıyorum "Birde şunuda belirtmeden geçemeyeceğim alt alta yazılan yorumlar belliki gerçek yorumlarımızı reklam gibi göstermeye çalışmış,ama amatörce yapılmış, çok belli karalamak için yapılan yorumlar olduğu." bakın burada beni karalamakla suçluyordunuz ne oldu şimdi beni ne ilgilendiriyor diye mi çevirdiniz. Anladınız ki bunları aklayamayacaksınız buradan dönmeyecek bu seferde ben kanıtlarıma çevirdiniz. Nasıl kefil oldunuz bütün yalan yorumlara gerçek diyerek. Çok ilginç
Bu yorumlarında sahte olduğu ve yalan beyanlar olduğu bu kişilerin bu işlemleri bu tarihte yaptırmadığı yukarıda açık şekilde.
Burada sahte profiller yalan beyanlar ayan beyan ortada yaptırmadığı ameliyatlar üzerinden yaptırdım diyerek tavsiye ediyorlar doktoru. Üstelik alenen yalan beyanlarla. Yukarda mesajlar kanıtlı. Bunun neresini anlamak istemiyorsunuz. Neden konuyu çarpıtıyorsunuz .Ben söyleyeyim çünkü savunulacak bir yer kalmadı ancak konuyu değiştirebilir miyim çabası. Ayrıca herkes biliyor ki bir kişi ben bu ameliyatı yaptırdım diyorsa aksini ispatlamak çok zordur. Yukardaki gibi hata yapıp kendi ağzıyla yakalanmazsa. Yani yalanı bir şekilde ortaya çıkmazsa. Tabi ne derler gerçekler bir gün er yada geç ortaya çıkar.
Buradan birden fazla hesapla kullanıcıların özel mesaj kutusuna kadar yazarak doktor çok iyi hemen işlemi yapıyor ağrın sızın olmuyor doktorum süper çok kolay ameliyat yazan tercih etmeyen kişileri de neden gitmiryosun doktor çok iyi diyerek devamlı taciz eden hesaplar varken bir telefon bir belge ile kanıtlanabilir mi gerçek hasta olduğunuz . Bunları üretmek çok mu zor. Benim anlatmak istediğim tamda bu yoksa 1 kişi ameliyat olmuş olmamış çok mu önemli. Kısacası halen tribünü düşünerek cevap veriyorsunuz. Buradaki insanları ikna etme çabası. tribüne oynayarak algı yaratmayın. Hiç bir değeri yok. Üstelik yukarıda kanıtlı yalan mesajlar varken.
Anladığım kadarıyla çok seviyorsunuz çok savunuyorsunuz size şunu belirteyim madem bende bununla alakalı açılan şüpheli gördüğüm her konunun altına da bilgilendirmeyi ve uyarıyı da mutlaka yapacağım. İçiniz bu konuda rahat olsun. Okuyan kendi karar versin. Siz mi haklısınız ben mi haklıyım .Okuduktan sonra tabi ki seçimi yapacak olan insanların kendisi. Kimsenin tercihine karışamayız .Ama diğer insanları düşünmek uyarmak yardımcı olmak bir insanlık görevidir. Yalan tavsiyeye (üstelik kanıtlı) gelince bu beni ne ilgilendiriyor diyerek geçmek sizin tercihiniz olabilir. Ama herkesin tercihi bu değil. Gördüğümüz bir yanlış yalan hakkında susup görmezden geleceğiz öylemi. Hiç merak etmeyin hiç te öyle olmayacak.
Gereğini yaparım, sözleriyle korkacağımı susacağımı sanıyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz haberiniz olsun. Beni korkutmaya çalışmayın çünkü korkutamazsınız ve gereğini bir an önce yapın. Herkesi sindirip korkutup susturamazsınız. Adalet herkes için var size özel bir durum değil . Buda moda oldu . Asıl bu yalan mesajları atanlar ve sahte profilleri oluşturanlar kimlerse, kimlerin yakınlarıysa ne amaçla yaptılarsa onlar korksunlar. Bakalım söyledikleri gibi bu tarihlerde bu sahte profilleri neden açmışlar, bu kişiler birden fazla ameliyatları yaptırmışlar mı ? Yaptırmamışlarsa neden yaptırmış gibi yapıp tavsiye vermişler. Neden bir oldum bir olmadım diye yazmışlar. Tercih sizin bu konuklarda Sağlık bakanlığı , il sağlık, cimer , ve maliyeye bende gerekli başvurularımı yaparım karşılaşırız istiyorsanız bakalım görelim HODRİ MEYDAN
Mesleğinizle ilgili bir şey söylenmesini istemiyorsanız konuyla hiçbir alakası yokken mesleğinizi algı yapmak adına konuya dahil etmeyin. Ayrıca sizin hakaret dediğiniz şey yaptığınız yazım hatasını uyarmaktı. Ben yine söyleyeceğim . Bir öğretmenin "derdiniz ney" ve "herkez" gibi yazım hatası yapması vahim bir durum. Siz yine hakaret olarak yada nasıl istiyorsanız öyle algılayabilirsiniz. Oda sizin probleminiz. Bence uyarıya açık olun ki bu hataları düzeltebilesiniz. Gerçekten öğretmenseniz öğrencileriniz de eminim yazım hatalarınızın farkındadır fakat uyarmıyordur sizi . Hakaret falan algılarsınız sonra. Şunu da söylemeden bitirmeyeyim. Öğretmenmişsiniz ya lütfen öğrencilerinize yalan karşısında bu beni ne ilgilendirir deyip geçmeyi öğretmeyin. Çünkü diğer insanlarda hep beraber bu dünyada yaşıyoruz . Onlarda kandırılmasın hani anladınız siz. Uyaralım bence bunu öğretin. Beni ne ilgilendirir deyip geçip hala körü körüne savunmayalım minnet duygusuyla. Ne minnetlik miş arkadaş.
Barış bey ilk doğumumu hastanede gerçekleştirmişti. Kendisi ilk etapta sadece kadın doğum doktorumken öyle ilgili bir insandı ki birçok konuda oluşturduğum tabularımı yıktı. Bu vesileyle birlikte eşimle birlikte kendisini ve ailesini aile dostumuz bildik. Daha sonra barış bey kendi yerini açtı, onun gibi bir doktorun böyle bir karar alıp özel yerini açması kendi isteğinden çok hastalarının talep etmesinden ötürüydü, kendilerini bizzat tanıdığım için gönül rahatlığıyla söylüyorum.Merhaba uzun süredir labioplasti olmak için doktor arayışındayım.Bir çok doktor araştırdım.Tüm yorumları okudum ve labioplasti olana kadarda okuyacağım sanırım.Dikkatimi çeken şeylerin forumdaki bu işlemi yaptırmak isteyen kişilere de faydalı olacağını düşünüyorum. .Bazı yorumlar maalesef çok reklam kokuyor.Bu doktor hakkında da birkaç tane İnternet de ve burada olumsuz yorumlar okudum.Hepsininde ortak noktası sahte yorumlara inanmayın demişler.Okudukça ne kadar haklı olduklarınıda gördüm.Ben biraz inceledim kadınlar kulübünden. Bir çok sahte profil olarak işaretlenmiş hesap ballandıra ballandıra bu doktoru tavsiye ediyor.Bu hesaplar tek işlemde değil doğum konusu açılırsa doğum yaptırdığını bir başka labioplasti konusunda labioplasti yaptırdığını aynı kişi cilt temizleme konusunda ise cilt temizleme yaptırdığını belirtiyor.Yani anlayacağınız nabza göre şerbet o an ne konu açılırsa bu doktoru yazmışlar. Kısacası doktorun ne kadar hizmeti varsa yaptırıyorlar .Çok fazla deneyimi ve hastası var gibi bahsedilmiş. Olumsuz deneyim geçiren bir hasta doktorun öz geçmişini yazmış . Doktorun yaklaşık 1, 1,5 yıllık bir muayenehane deneyimi var.Zaten uzman doktor olduğu tarih 2016. Yani 2016 'da mesleğe başlamış 2019 ' a kadar mecburi hizmeti Mardin Midyat devlet hastanesinde çalışmış. 5 6 ay özel bir hastanede çalışmış 2020 gibi muayenehanesini açmış.Zaten kapanma ve koronanın dönemine denk geliyor muayenehanesinin olduğu tarih. Doktorun toplamda yaklaşık 1, 1,5 yıllık bir muayenehane deneyimi var.Bu arada bu doktoru tavsiye eden halen aktif hesaplarda da dikkatimi çeken sahte yorum olduğunu destekleyen şeyler oldu.Mesela papatya016 adlı kullanıcı labioplasti için araştırma yaparken foruma konu açtığını, kendi ifadesiyle "ben operasyon öncesi konu açtım sırf doktor araştırmak için 15 gün sonra çok şükür karşıma beni anlayan işinin ehli Barış bey çıktıda kurtuldum" diyor.İşin ilginç tarafı 1 ay önceki mesajında barış korkmazın yıllardır ablasının doktoru olduğunu. ablasının doğum ve vajinoplastisini yaptığını başka konuda arkadaşının franksiyonel lazer ve vajinoplastisini yaptırdığını ve çok memnun olduğunu yıllardır tanıdığını ve çok memnun kaldığını hatta bursa nın en iyi kadın doğum doktoru olduğu söylüyor. Kısacası hafıza kaybına uğruyor sanırım yıllardır tanıdığı doktoru unutuyor Birde öyle bir ballandırıyor ki, doktorun kendisi olsa anca bu kadar kendini över Hatta ilginçtir yukarıdaki benden önce mesaj yazan arkadaş gnalcakan franksiyonel lazer,yüz lazer estetik, labioplasti , beyazlatma, doğum yaptırdığını çok memnun kaldığını ısrarla önceki mesajlarında yazıyor .hadi diyelim olabilir .Fakat 2020 yılında yazdığı mesajda barış korkmaza labioplasti olduğunu söylüyor. Ama yukarıdaki mesajında 2022 de labioplasti yaptırmadım ama doğum yaptırdım çok destek oldu diyor. Seni gidi gidi hani 2020 deki mesajında labioplasti oldum diyordun.Yoksa zaman geçince labioplasti olduğunu mu unuttun ? Yada hangi hesaptan ne işlem yaptırdığını mı karıştırdın.
Dikkatimi çeken ayrı bir konu bu doktorun verdiği hizmetlerle ilgili forumda ne konu açılırsa açılsın (özelikle cilt temizleme, vajinadaraltma, labioplasti, franksiyonel lazer, doğum, genital estetik ) bu hesaplar sistematik olarak bu konulara girip bu doktoru tavsiye ediyorlar işi gücü bırakıp.
Ayrıca burada birkaç farklı arkadaş daha olumsuz deneyiminden ve benim bahsettiğim konulardan bahsetmiş linkini bırakıyorum buradan bakabilirsiniz.
Bursa labioplasti kesinlikle ÖNERMiYORUM
Bir tanede İnternet de çok olumsuz bir deneyim yaşayan vardı isteyen olursa onuda araştırır bulur yazarım
Sonuç olarak en önemli şey sağlıktır hayatta ve bu bizim cinsel sağlığımız.Bence karar aşamasında Kimsenin kimseyi kandırmaya ve yanıltmaya hakkı yok.
Herkes kendi için en iyisine karar vermeye çalışıyor. Zaten herkes insanların deneyimlerinin bu konularda çok yararlı olduğu ve doğru seçimi yapmaya yardımcı olduğu için bu platformlara bakıyor inceliyor üye oluyor.
Labioplasti olmayan bir kişi kalkıp da labioplasti oldum diyerek ballandıra ballandıra çok memnun kaldım şöyle destek oldu böyle süper oldu demeye hakkı yok.
Kadınlar Külübü Adminleri sanırım bu hesapların bir çoğunu yakalıyor ve sahte profil olarak işaretliyorlar . Kaç tanesine yetişecekler ben bu kadar mesajın arasında onlarca buldum sahte işaretlediklerini.Aşağıya linklerini isteyen inceleyebilir.
Bursada kadın doğum doktoru
Hymenoplasti(flep)(kızlık zarı dikimi) oldum ve tutmadı tekrar yaptırmaya çok korkuyorum...
Kızlık zarı dikiminde doktor tavsiyeniz var mı?
labioblasti olanlar aydınlatsın lütfen
labioblasti olanlar aydınlatsın lütfen
Labioplasti olanlar toplaşıp son durumlari yazalim mi
Bursa ili için jinekolog önerisi olan var mı?
Bursa da lapioblasti olan var mı ?
Vajinoplasti labioplasti olanlar lütfen yardım edebilirmi
Bursa hamile anneler doktor tavsiyesi
Bursa da kizlik zari diktiren veya doktor tercihi
Bursada en iyi kadın doğum doktoru !!
Vajinoplasti labioplasti olanlar lütfen yardım edebilirmi
Labioplasti Yaptırmayı Düşünüyorum yardım lütfen
Vajina Beyazlatma Operasyonu Yaptıranlar
Labioplasti olanlar acil yardım !
Labiyoplasti ve kombine estetik tecrübem
Şimdi gelmişsiniz birkaç kişiyle birlikte örgüt olmuşsunuz eskiden açılmış (kimin açtığı bile belli değil) muhtemelen reklam amaçlı açıldığı belli olsun da hesap kapansın isimleri profesyonel durmasın barış beyin adı kötüye çıksın diye açılmış hesapların linkini koymuşsunuz.
hahahahaahahaha bastan sona kadar kahkahalar esliginde okudum sizi kim tutmussa reklam icin cok iyi tutmuslar soyleyin hak ettiginiz muhtemelen aldiginizin iki uc katidirSeni gidi gidi seni. !!!! Sen 1,5 yıl sonra labioplasti olduğunu unutan değil misin ya. Şimdi deme sakın doktor o kadar doğal yaptı ki labioplasti olduğumu unutmuşum. Sizden beklerim 1 hafta düşün bir şey yazma. Git gel yazdığım yazıyı oku sonuç ne yapacağını şaşır. Yine reklam yine yarım sayfa tribüne oynama. Sen şimdi boş ver yarım sayfa doktora yaptığın güzellemeleri, reklamı. 2020 ' de attığın mesajda labioplasti oldum 2022 de ki mesajında ise labioplasti olmadım diyordun. Keşke sen önce 1 satır bu yazdığın yalana cevap verseydin. Laf kalabalığı yaparak yalanını nasıl unutturacaksın. 1 sayfa içi boş reklam yazısı yazmışsın .
Birde bunu yazmışsın ya arkadaş bir insan bu kadar mı kendini kendini ele verir ağzıyla. Neler neler biliyorsunuz siz öyle ya şaşırdım kaldım. Yoksa sizde adı iyiye çıksın diye böyle numaralar mı var ? . Yok profesyonel durmasın yok bilmem ne vay be. Bir insan yaşadığı ameliyatı yazarken profesyonel dursun durmasın diye mi düşünüyormuş yoksa sadece sahte yalan söyleyen kişiler mi öyle düşünür, aklına gelir böyle şeyler. Şahsen sen yazana kadar aklımın ucundan bile geçmemişti böyle bir şey. Yaz Yaz yazdıkça batıyorsunuz. Ne olduğunuzu görüyorlar. Sizi gidi uyanıklar sizi ama hesaba katmadığınız şey kadınlar kulübü yöneticileri de işte bu yüzden var. Reklam yapanı, yalanları söyleyenleri, ameliyat olmadığı halde ameliyat oldum diyenleri yakalayıp sahte profil yapıyorlar.
Şimdi de sahte profilleri kabul ettiniz. Bu seferde onu doktorun adına kötü insanlar yapıyor öylemi. YUH BE. O zaman şunu söylüyorsunuz bu doktor hakkında oradaki tavsiyeler, övgüler, yağdırılan olumlu mesajların hepsi sahte, doktorun adını kötüye çıkarmak için Sizin söyleminize göre övgüler, tavsiyeler, hastalar yalan yani. Doktorun hastası olan , onu öven tavsiye eden, yok. O zaman benim dediğime geldiğimizin farkında mısınız ? .Tamda doktorun kliniğini açtığı 1,5 yıl öncesine denk gelen o zaman açılmış profiller sizin profiliniz gibi , çok fazla övgü tavsiye yapalım . Sonra bunlar sahte işaretlensin doktorun adı kötülensin diye öylemi ? Ama sahte profil olarak işaretlenmeden önce tavsiyeye uyan iyi doktormuş zannedip giden hastada doktorun adını kötüye çıkaran kişilerden hediye galiba. ( Müesseseden sanırım. Sahte profile dönene kadar benim hastam sahteye dönünce ben tanımıyorum Allah belasını versin Çocuk olsa bu işin içinden böyle sıyrılacağını düşünmezdi .) Madem bu işi gücü bırakıp doktoru öven akıllılar doktorun aleyhine çalışıyormuş ya neden bu zamana kadar rahatsız olmadınız bu hesaplardan da ben yazınca böyle akıl dışı bir savunma yaptınız. Ya kendinize güldürmeyin arkadaş. Bana da bu kadar yazı yazdırmayın. Ben insanları sağlıkları için uyardım. Gördüğümü yazdım. Herkesin kendi aklı fikri var. Zaten şu yazdıklarınızı okuyunca anlıyor insan ne olduğunuzu. Her şey açık net belli.
Sen her şeyden ve doktoru savunmaktan önce ayan beyan söylediğin yalanı açıkla. Kendini akla başkasını aklamaya çalışma.