- 26 Mart 2024
- 63
- 55
- 27
-
- Konu Sahibi aleynabiri
aa var çizgiii bende böyle öğrenmiştim
Ay bilemiyorum şaşı oldummaa var çizgiii bende böyle öğrenmiştim
Daha önce o kadar hevesim kırıldı kiii hiç heyecanlanamıyorum bile azcık daha beklesem miii? Çok teşekkürler yorumlarınız içinBelli belirsiz ilk 5 dk da çıktıysa kan vermeye alalım seni, heveslendirmek gibi olmasın hayırlısı olsun.
Haydaa nasıl bekliycez şimdi bana yol gösteriinAhaha hayır değilsin bencee çünkü bende görüyorumbenimde böyle çıkmıştı ilk testım ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim muhtemelen sizinde çok yeni
Çok teşekkür ederiimmÇizgi var gibi, kan verirseniz daha net sonuç alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun
Gerçekten mii ay heyecanlandım şimdiVaar, hayırlı olsunben bundan daha silikken öğrenmiştim bu bariz buradayım diyor
Ben beklemedim hemen kan vermeye gittim ve şuan beybisi kucağımda 27 günlük olduk bile bence yarın bi kan verHaydaa nasıl bekliycez şimdi bana yol gösteriin
Canım gözün aydın birkaç gün daha bekleyip kan testi verebilirsinUzatmadan reglim 3 gün gecikti kaset test şu şekil 0 heves bekliyorum heveslenmeye mecalim kalmadı olursa olur diyerek duruyorum öyle. Yorumu olan var mıdır?
Allah bağışlasın sağlıkla büyütünBen beklemedim hemen kan vermeye gittim ve şuan beybisi kucağımda 27 günlük olduk bile bence yarın bi kan ver
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinCanım gözün aydın birkaç gün daha bekleyip kan testi verebilirsin
Çizgi var tabi ama belirsizlik ya da koyuluğa çok takılmayın hemen acile gidip kan verin ki değeriniz kaç ve artışına bakın güzel haberlerini almak nasip olurUzatmadan reglim 3 gün gecikti kaset test şu şekil 0 heves bekliyorum heveslenmeye mecalim kalmadı olursa olur diyerek duruyorum öyle. Yorumu olan var mıdır?
Çok teşekkür ederimm bugün gidicem kan vermeyeÇizgi var tabi ama belirsizlik ya da koyuluğa çok takılmayın hemen acile gidip kan verin ki değeriniz kaç ve artışına bakın güzel haberlerini almak nasip olur
Sonucunuz nedir belli oldu muÇok teşekkür ederimm bugün gidicem kan vermeye