Lise Yorum ve Soruları MERHABALAR BAKIN LÜTFENN

lenalee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
9
0
MERHABA TEKRARDAN BEN 8. SINIFA GİDİYORUM VE TEOG FALAN VAR PUANIMI HESAPLADIĞIM ZAMAN 398 ÇIKIYOR BEN ANADOLU LİSESİNE Mİ YOKSA SAĞLIK MESLEK LİSESİNE Mİ GİDEYİM BİLMİYORUM. ÇOK ÇALIŞKAN BİRİ DEĞİLİM ÜNİ.DE DOĞRU DÜZGÜN BİR BÖLÜM KAZANAMAZSAN NE YAPACAĞIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN SAĞLIK MESLEĞE GİDEYİM DİYORUM AMA HEMŞİRELİK ATT'LİK FALAN HİÇ İSTEMİYORUM ASLINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ OLMAK İSTİYORUMMMMM ANADOLU LİSESİNE GİDİP DİL SEÇEYİM DİYORUM AMA ÜNİDE KAZANAMAZSAM NOLCAKKKKKKK YANİ BANA BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

SAĞLIK MESLEK LİSESİNE Mİ GİDEYİM YOKSA ANADOLU MU? İNŞALLAH YARDIMCI OLURSUNUZ İYİ GÜNLERRR

sağlık meslek seçmeni tavsiye etmem anadoluyu seç kesin düşüncem dil seçmende çok mantıklı sağlık mesleğe gidip pişman olan çok arkadaşım var aynı senin durumunda bende bu sene teog'a gireceğim umarım hepimiz için en iyisi olur.

Hemşirelik çok yorucu bir meslek. Dil bölümünde edb ve yabancı dilini geliştirirsen istediğine ulaşırsın. 2-3 ay tatil en rahat avantajlı meslek öğretmenlik

Ben İngilizce ogretmeniyim canim kesinlikle anadolu lisesine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…