- 19 Ekim 2024
- 21
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi sevdozdmr34
Kızlar merhaba annem iki sene önce omuriliginden ameliyat oldu ameliyattan sonra eskisi gibi yürüyememeye başladı sadece walker ile yürüyebiliyor oda birkaç adım acılar içinde ameliyat eden doktor ileşecegini söylemişti ama zaman geçtikce kötü oldu ilaç yazıp geçiştiriyor bende başka birinin verdigi tabsiye üzerine haydarpaşa numune den bir doktora götürdüm oda envayi çeşit test ilaçlar defalarca ilaçlı emara soktular kemik cekimi vs bulamadılar nedenini en sonunda kanser olabilir deyip onkolojiye yönlendirildik ve ordan da red cevabı aldık bize dediler ki bizim tedavi sürecini başlatabilmemiz ve ilaç vermemiz için bu hastanın tam anlamıyla kanser teşhisini koyulması gerekiyor ama size sadece olabilir denmiş kanser denmemiş ertesi gün işten izin alıp gidip doktoru buldum zor zahmet yüzüme bile bakmadı ilgilenmedi benimle oturup bir kenara hırsım cıkana kadar aglayıp işe gitmiştim ogun ben sizden akıl almak istiyorum bilgisi olandan rica ediyorum düzgün ilgili bir beyin cerrahı yokmu Allah aşkına bize care olup neden böyle oldugunu anlatacak çok uzun oldu hakkınızı helal edin teşekkür ederim şimdiden