• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar ameliyatimin 3bucuk ayı oldu ama burnumda sanki kemer var gibi aynı sorunu yaşayanlar varmı acaba varsa benimle paylasabilirmisiniz

Yani görüntü açısından kotu öyle vir ameliyat olmuşum neden kalsinki
Bence çok güzel olmuş doğal bir görünüme sahip. Benim burnumda kemerli bende yaptırmak istiyorum ama etli bir buruna sahip olmadığım için çökme yaparsa diye korkumdan yanaşamıyorum

Burnun da evet minimal bir kemer var ben seni anlıyorum 😅 Kavis yok çünkü çok fazla. Yine de çok güzel olmuş yüzüne de yakışmış. Doktorunla konuştun mu kortizonla belki çözülür eğer cildin uygunsa.

Bence çok güzel olmuş doğal bir görünüme sahip. Benim burnumda kemerli bende yaptırmak istiyorum ama etli bir buruna sahip olmadığım için çökme yaparsa diye korkumdan yanaşamıyorum
Benimde bir tık etli kalın cilde sahibim umarım kotu şeylerle karsilasmazsiniz

Burnun da evet minimal bir kemer var ben seni anlıyorum 😅 Kavis yok çünkü çok fazla. Yine de çok güzel olmuş yüzüne de yakışmış. Doktorunla konuştun mu kortizonla belki çözülür eğer cildin uygunsa.
Hayır konuşmadım aslında kavisli ameliyathanedeki fakat burda daha çok belli değil belki ödem diyorum bakın amelyathandeki fotosina

Screenshot_20241003-124804_Gallery.png

peki eski burnun kemerlimiydi?
Bende burnunu çok beğendim şuanki güzel
Ama işte neden kemer çıkışın ozaman sonuçta ameliyat olduk
İyi törpü olmamış demeki
Burnun sırtı aynı benimkine benziyor benimde aynı öyle

Back