Merhabalar.7+5 haftalik gebeyim bugün doktora kontrole gittim bebeğimi görebilmek için fakat maalesef kesede bebeğimizi göremedim

Doktor bos gebelik,kese bomboş diyince kabus oldu herşey. Herseyin hayırlısı tabi ama canım cok yanıyor, size gore normal yani oyle mi ?
Canim devlet mi ozel mi gittiğin yer?

Ikisi arasında cok fark oluyor görüntü kalitesi acisindan.

Bizzat deneyimlemis biri olarak soyluyorum.

Özel hastane ve doktoru da cok araştırarak buldum gayet iyi seyler duyduk doktorumla ilgili
O zaman doktoruna guven canim.
Ben 7+1 de gittim dun,6+1 cikti olcumde.
Boyle seyler olabiliyor bebek bazen gorunmeyebiliyor ilk haftalarda.

Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun.

Başka dr a gorunmenizi tavsiye ederim.
Inşallah bu kez bebeğinizi görebilirsiniz.
Gebeliklerin ilk haftalarında oluyor böyle şeyler.

Adet günüme gore 7+5 di ,doktor bana hiç gec dollenmeden bahsetmedi sizinde mi adet gününüze göre 7 haftalıktı ? Insallah rabbimin izni ile mucize olur
Evet son adet tarihime gore 2 hafta geriden geliyordu. 2 hafta sonra gittigimde kalp atislarini duyduk.

Maalesef kurtaj olacagim arkadaslar rabbim kimseye yasatmasin yine de rabbime verdigi hersey icin sukurler olsun

Maalesef kurtaj olacagim arkadaslar rabbim kimseye yasatmasin yine de rabbime verdigi hersey icin sukurler olsun
Allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin canim. Kanaman falan mi oldu yoksa gorunmedigi icin mi kurtaja karar verildi. Ben de 6+5 te gittim sadece kese vardi doktor acikca soylemedi ama gormemiz lazimdi falan dedi bana da. Ama ultrason olcumlerinde 6+0 cikti ahaftam. İnsaallah gec dollenmedir diye dua ediyorum ben de cuma gunu gidecegim.

Allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin canim. Kanaman falan mi oldu yoksa gorunmedigi icin mi kurtaja karar verildi. Ben de 6+5 te gittim sadece kese vardi doktor acikca soylemedi ama gormemiz lazimdi falan dedi bana da. Ama ultrason olcumlerinde 6+0 cikti ahaftam. İnsaallah gec dollenmedir diye dua ediyorum ben de cuma gunu gidecegim.

Kanamam olmadı hersey normaldi fakat 8.haftamdayım ben,gec dollenmedir diye doktorum bekletti bugunde görülmedi bebegim o yuzden kurtaj olacağım. Bebegin 7.haftalarda görünmesi gerekiyor siz icinizi ferah tutun rabbim bebeginizi sagliklla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲

Kanamam olmadı hersey normaldi fakat 8.haftamdayım ben,gec dollenmedir diye doktorum bekletti bugunde görülmedi bebegim o yuzden kurtaj olacağım. Bebegin 7.haftalarda görünmesi gerekiyor siz icinizi ferah tutun rabbim bebeginizi sagliklla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲
Dört ay önce aynı durumu yaşadım ve kürtaj oldum canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin

Size de rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin,şuan bir hamilelik durumunuz var mı yoksa korunuyomusunuz ben kurtaj olayindan cok korkuyorum zor bir operasyon mudur ?

Geçmiş olsun, hiç zor değil Korkma. Malesef bende 4 kez oldum. Zaten uyutuyorlar hiçbirşey anlamıyorsun .

Arkadaslar az once baska bir doktor kontrolunden geldim.Bana bi önceki doktor kese boş bebek yok demisti fakat az once kesenin dolu olduğunu gördük, bebegi gördük kesinlikle boş gebelik değilmiş tamamen doktor hatası oldu fakat bebegiminkalp atışı durmus yeni durmuş olabileceğini belirtti doktor.Belki bu doktora daha onceden gelseydim bebegimi kaybetmeyecektim lutfen elinizden geldigince yüksek kaliteli ultrason makinelerinde en azindan ilk 3 ayinizi gecirin. Tek bir doktorla yetinmeyin

Size de rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin,şuan bir hamilelik durumunuz var mı yoksa korunuyomusunuz ben kurtaj olayindan cok korkuyorum zor bir operasyon mudur ?
Özelde zaten anestezi ile oluyosun agrısı acıdı yok görmemek daha rahat oluyor sonrasında dikkat et 3 hafta ilişki yasak korunma süresi var

Özel olmazda neden 4 kez kürtaj oldu

Üç kez bebeğim krnımda öldü . İlki 12 haftalıktı kürtajla alındı , içerde parçası kaldı ikinci kürtajı bir ay sonra oldum. Diğer iki bebeğim ölü doğdu plesantayı kürtajla aldılar. Bebek ölünce plesanta kendiliğinden Doğumla gelmiyor. İkisi üniversite hastanesinde oldu hepsinde uyutarak aldılar.

Üç kez bebeğim krnımda öldü . İlki 12 haftalıktı kürtajla alındı , içerde parçası kaldı ikinci kürtajı bir ay sonra oldum. Diğer iki bebeğim ölü doğdu plesantayı kürtajla aldılar. Bebek ölünce plesanta kendiliğinden Doğumla gelmiyor. İkisi üniversite hastanesinde oldu hepsinde uyutarak aldılar.
Geçmiş olsun rabbim sabırlar versin sonra bebeğiniz oldu

Rabbim birdaha yasatmasin bu acıyı, ama kısmetten öte köy yok maalesef yaşamamız gerekiyorsa yaşayacağız, bende kurtaj oldum bu sabah rabbim bundan sonramizi güzel eylesin insallah

Rabbim birdaha yasatmasin bu acıyı, ama kısmetten öte köy yok maalesef yaşamamız gerekiyorsa yaşayacağız, bende kurtaj oldum bu sabah rabbim bundan sonramizi güzel eylesin insallah
İnş canım rabbim yardımcın olsun zaten saglıksız bebeklerde oluyomuş rabbim bir daha yaşatmasın

Kuzenim 2 gebeliğinde de 10. Haftada gördü doktora uysa 9.haftada kürtaj olacaktı.benimki 5.5 haftada görünmüştü ama yaşamadı.

Back
X